• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Meer marge met Loaded Toppings

Haal meer marge uit je menu met Loaded Toppings. Met deze kant-en-klare maaltijdcomponenten bespaar je personeelskosten zonder in te leveren op kwaliteit. De rijkgevulde vega(n) toppings zijn geïnspireerd op populaire wereldkeukens: Korean, Italian, Mexican en Indian coconut curry.

Door gebruik te maken van Loaded Toppings van Verstegen haal je gemiddeld 70% marge per gerecht. Dit percentage is berekend over de in- en verkoopprijs van de gerechtsuggesties. Daarnaast heb je ook tijdwinst op je mise-en-place en heb je een constante kwaliteit. 

Inspiratie en recepten

Italian

In Loaded Topping Italian proef je de mediterraanse zon. Deze maaltijdcomponent is dan ook op de Italiaanse keuken geïnspireerd. Loaded Topping Italian is rijkgevuld met ingrediënten die de Italiaanse keuken typeren, zoals grove stukken tomaat, wortel, ui, aangevuld met plantaardige rulstukjes en Italiaanse kruiden. En zonder toegevoegde suiker.

Mexican

Proef het Mexicaanse temperament in deze Loaded Topping. Deze rijkgevulde loaded topping bevat ingrediënten die je vaak tegenkomt in de Mexicaanse keuken. Denk aan grove stukken groenten zoals tomaat, mais, ui, zwarte bonen en paprika, aangevuld met plantaardige rulstukjes en Mexicaanse kruiden.

Indian coconut curry

Proef de warme, kruidige smaken uit India met Loaded Topping Indian coconut curry. Deze maaltijdcomponent is dan ook door dit kleurrijke land geïnspireerd. Eenvoudig maak je de heerlijkste gerechten op basis van deze Loaded Topping met wortel, ui en paprika, plantaardige rulstukjes, kokoscrème, perzik en Indiase specerijen.

Korean

Een Koreaanse umami-boost aan jouw gerecht? De topping is ideaal om eenvoudig loaded gerechten te creëren binnen deze hippe, Aziatische keuken en is rijkgevuld met ingrediënten die je vaak tegenkomt in de Koreaanse keuken. Denk aan grove stukken groenten zoals wortel, ui, paprika, plantaardige rulstukjes, sesam, sojasaus en Aziatische specerijen.

Loaded Toppings van Verstegen