Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Hela Satésaus, Merba Paasassorti & Lunetta Sprits

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Slimme keuzes voor meer marge

Haal alles uit je menu

We begrijpen dat succes in de horeca afhangt van goede marges, juist nu. Daarom inspireren we je graag met enkele slimme keuzes voor meer marge uit je menu. We helpen je direct op weg met concrete tips. Werk bijvoorbeeld eens met meer groenten, volgens de 80/20 regel.  Een handige manier om marges onder controle te krijgen én houden!

Meer marge uit nagerechten

Eindigen met een klapper: het dessert is de laatste kans om je gasten te verrassen. Juist hier liggen kansen om meer marge te maken én een memorabele indruk achter te laten. We inspireren je graag met tips om met nagerechten meerwaarde te creëren, zowel voor een onvergetelijke gastbeleving als tijdswinst in de keuken.

Desserts, het visitekaartje van je kaart

De inkoopkosten stijgen en goed personeel is schaars. Dat maakt het maken van smakelijke en fraaie desserts des te meer tot een uitdaging. We helpen je graag op weg met mooie nagerechten!

Maandmenu

Als foodprofessional weet je hoe belangrijk het is om je gasten constant dezelfde kwaliteit en vertrouwde smaak te bieden, vooral in tijden van personeelstekorten kan dat erg lastig zijn. Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je kwaliteit consistent blijft met minder tijd?

Een maandmenu zorgt voor mooie marges

Een goed doordacht maandmenu of een 'special van het huis' trekt niet alleen gasten aan, het kan zeker ook je marges vergroten.

Betaalbare, exclusieve horecawijnen

Horeca wijnselectie

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde horecawijnselectie. Laat je gasten genieten van wijnen die je alleen bij Sligro vindt.

ZiN trainingen

Slimme foodconcepten voor meer marge

Sommige recepten en concepten bezorgen jou een hogere marge. Makkelijk in voorbereiding en dus minder personeelskosten. Voorbeelden van foodconcepten voor meer marge zijn tapas borrelplanken, tray bakes of loaded-concepten.

Foodswap

Foodswaps zijn slimme aanpassingen van je gerechten waardoor je je winstmarges behoorlijk kunt vergroten. Vervang een kostbaar ingrediënt door een betaalbaar alternatief met gelijke kwaliteit, smaak én gastbeleving.

Slimme Keuken

Met Slimme Keuken bespaar je tijd en personeelskosten zonder verlies van kwaliteit of creativiteit. Slimme Keuken staat voor tijdsbesparing door het gebruik van slimme componenten tijdens de mise-en-place.

Ook interessant voor jou