• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Samen slimmer

Kosten besparen

Wil je als foodprofessional flink besparen, zonder in te leveren op kwaliteit? Leg dan de focus eens op onze eigen merken en margemakers, die de beste kwaliteit tegen de beste prijs bieden. Werk met een slimme menucalculatie. Denk vooruit, let op onze aanbiedingen en koop nú al bewust in. Dát is Samen Slimmer met Sligro! 

Krijg snel grip op je kosten met:

Bespaar gemiddeld 25% met onze eigen merken

Wist je dat je als foodprofessional gemiddeld 25% kunt besparen met onze eigen merken? Zonder dat je aan culinaire kwaliteit inlevert? Je profiteert met deze exclusieve producten namelijk van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Bij Sligro vind je een breed assortiment aan eigen merken, waarmee je op een slimme manier kosten bespaart.

Beste kwaliteit, beste prijs

Eigen merken van Sligro, exclusief verkrijgbaar

✔ Bespaar gemiddeld 25% met eigen merken
✔ Beste kwaliteit voor de beste prijs
✔ Ontwikkeld voor de foodprofessional


 


 

Ontvang 4 concrete tips voor meer rendement uit jouw zaak!

Snel aan de slag om meer grip te krijgen op je inkoopkosten? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt:

✔  4 concrete tips om meer rendement uit je zaak te halen
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim in te kopen
✔ De laatste trendsontwikkelingen en events

Al meer dan 400.000 klanten besparen wekelijks met onze scherpe acties en laten zich inspireren om o.a. kosten te besparen!

Haal alles uit je menu

Maak slimme keuzes voor meer marge op je horecamenu. Denk bijvoorbeeld aan aan een foodswap of het werken met een maandmenu. En haal jij het maximale uit je nagerechten? Laat je inspireren!


 

Budgetmenu

Inspiratie nodig voor een betaalbaar menu? Vind recepten en ideeën voor een compleet, betaalbaar menu. Ga aan de slag met je kliekjes; een simpele manier om te besparen én zorgt meteen voor 'no waste'. 

Van amuse tot dessert

Besparen én duurzaam aan de slag? Met onze recepten kun je verschillende leftovers gebruiken voor een compleet nieuw recept. Op deze manier haar je echt álles uit je menu!


 

Trainingen voor horeca professionals

Ook interessant voor jou