De inkoopkosten stijgen en goed personeel is schaars. Dat maakt het maken van smakelijke en fraaie desserts des te meer tot een uitdaging. Om je daarmee op weg te helpen bieden Sjors Gevers, Souschef bij Sligro’s ZiN inspiratielab, en Dré Eversteijn, Culinair Adviseur bij Debic, inspirerende receptsuggesties voor indrukwekkende desserts met een interessante marge. Tijdwinst is eenvoudig te behalen met bijvoorbeeld de producten van Debic. De voorbereide componenten vereisen minder handelingen in de keuken; de eerste stappen zijn al voor je gedaan.
Een Panna cotta ring met tomatenbouillon; klassiek met een verrassende twist. Bespaar tijd met de Debic Shapes Panna Cotta Ring. Verse panna cotta met echte vanille, klaar om te serveren. Deze is verrassend lekker met een rijke tomatenbouillon en chutney van tomaat. Maak het af met eigen toevoegingen zoals pistache en de olie van basilicum.
Het Debic Dessert assortiment biedt jou gebruiksgemak en smaakvolle elementen voor hoogwaardige desserts. Met een beperkt aantal stappen en een klein team serveer je kwaliteit, terwijl je de kosten laag houdt en je winstmarge kunt vergroten.
Met Debic Shapes en Debic Liquid Desserts win je tijd in de keuken. Deze dessertcomponenten zijn ideaal voor een efficiënte mise-en-place met een constante kwaliteit. Dit geeft jou meer tijd om een persoonlijke en creatieve draai te geven aan je desserts. Zo blijven jouw nagerechten keer op keer lekker en uniek. Daarnaast is het assortiment breed. Je vindt er altijd desserts die bij jouw horecagelegenheid passen.
We creëerden zes inspirerende dessertrecepten, varierend in moeilijkheidsgraad. Laat je inspireren. Verbluf je gasten en maak meteen meer marge met prachtige desserts.