Alles in één levering

Ontdek de bieren van HEINEKEN Horeca op Sligro.nl

Hier op Sligro.nl vind je een breed assortiment aan bier & cider. Het assortiment gaat van allemansvriend Amstel tot de partyganger Desperados. Over de grens voor Affligem, Birra Moretti en Westmalle en naar de "overkant" voor Texels. Nieuwsgierig geworden? Verken het gehele assortiment hier.


Door de samenwerking met HEINEKEN zijn alle bieren binnen het HEINEKEN portfolio tegen een scherpe prijs beschikbaar. Zo is er een ruime keuze voor op jouw bierkaart. 

Een greep uit het bierassortiment

Deze bieren zijn aanbevolen door HEINEKEN Horeca

Bieren op fust

Als horecaondernemer heb je toegang tot een breed assortiment aan bieren op allerei soorten fusten. Wist je dat er tientallen bieren verkrijgbaar zijn op een All-In-One fust?

"Heineken en Sligro hebben het complete assortiment voor mij. Ik kan dus voor alles bij ze terecht."

~ Gert Boonen (De Boterlap, Harderwijk)

De voordelen van de samenwerking met HEINEKEN

✓ Bestel alles in 1 keer

✓ Breed horeca-assortiment

✓ Bestellen kan ook via mobiel en tablet

✓ Bestelling wordt in 1 keer geleverd

✓ Meer keuze op welke dagen geleverd kan worden

✓ Minder administratie met 1 factuur

✓ HEINEKEN en Sligro producten gesplitst

"Dankzij de samenwerking tussen Heineken en Sligro hoeft er nog maar 1 vrachtwagen de weg op. Dat scheelt tijd bij de levering én is beter voor het milieu."

~ Monique Delfgaauw (Lommerrijk, Rotterdam)

Seizoensbieren

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, er zijn altijd bieren die perfect passen bij het weer, de sfeer en de smaken van het seizoen. Seizoensbieren worden vaak gebrouwen met seizoensgebonden ingrediënten en kruiden, die zorgen voor unieke smaken en aroma's die alleen in dat seizoen te vinden zijn.

Heb je nog vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Staat je antwoord er niet tussen, neem dan contact op met je accountmanager of met de klantenservice via 088-4343143 (optie 1).

HEINEKEN en Sligro zijn gaan samenwerken om klanten beter van dienst te kunnen zijn. Door alle dranken, food en non-food via één platform aan te bieden, kun je als klant efficiënter een bestelling plaatsen. De bestelling wordt vervolgens in één keer geleverd. Meer gemak, minder zorgen. Ook ontvang je voortaan één factuur. Dit biedt een helder overzicht en maakt de administratie doen makkelijker.

Klik hier voor meer uitleg over de gezamenlijke factuur. Je ontvangt van ons bericht zodra deze nieuwe factuur ook voor jou van toepassing is. We houden je hiervan op de hoogte.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder. Neem contact op met je accountmanager of met de klantenservice via 088-4343143 (optie 1).

Wat leuk dat je interesse hebt in de bieren van HEINEKEN. Bieren kan je eenvoudig meebestellen met je normale levering. Wil je regelmatig bier bestellen? Dan komt HEINEKEN graag hier met je in contact

"De professionaliteit van HEINEKEN en Sligro, evenals het transparant en eerlijk zaken doen met een persoonlijke klik, spreken me erg aan."

~ Roberto Barsoum (diverse horecazaken, Amsterdam)