• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Proef het begin van een nieuw seizoen

Lentebieren

Hoe kun je beter het begin van de lente vieren dan met lentebieren? Bereid je voor op de eerste zonnestralen en de eerste gasten op jouw terras. 

 

Alles voor jouw zaak deze lente

Lentebock

Zodra de zon gaat schijnen bestellen je gasten lentebock. Een typisch seizoensbier, want het is alleen in de lente verkrijgbaar. Bestel het dus zodra het kan.

Perfect voor dit seizoen

Brand Lentebock

Hier wordt de hele winter reikhalzend naar uitgekeken: Brand Lentebock. Bij elke slok van dit frisse, fruitige bier proef je de lente. 


 

Uitgelichte lentebieren

Blond bier

Blond bier is vaak gebrouwen volgens Belgische traditie. Het is zoeter, fruitiger en zwaarder dan pilsener, maar nog steeds toegankelijk voor een groot publiek. 

Borrelen deze lente?

Affligem Blond

Abdijbier met een kruidig, citrus aroma en een vleugje vanille. Affligem Blond heeft een diepe smaak en een lichte frisse afdronk.

Witbier

Witbier is een echte dorstlesser. Hoe warmer het wordt, hoe meer witbier je gasten bestellen. Het smaakt fris, lichtzuur met aroma's van citrus en koriander.

Probeer deze ook eens

Affligem Belgisch Wit

Affligem is een vertrouwde naam onder liefhebbers van speciaalbier. Probeer dus ook eens Affligem Wit. Het heeft een zachte, rijke smaak en is verrassend doordrinkbaar.

Materialen, services en trainingen

Haal alles uit jouw zaak

Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste voorbereiding maak je een vliegende start en haal je nóg meer uit je terras. We adviseren je graag over terrasfood met meer marge en terrasdranken welke perfect aansluiten bij de trends én behoeftes van jouw gasten!