• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Heerlijk herfst!

Herfstbieren

Paddestoelen, pompoensoep en gepofte kastanjes. Maar de herfst begint pas echt … als er bockbier op de kaart staat! Want uit verkoopcijfers in de horeca en retail blijkt dat bockbier nog steeds het populairste herfstbier is. Met prijswinnende Brand Dubbelbock, Amstel Bock en Texels Jutters Bock voorop. 

Log in om het volledige assortiment te zien.

Bestverkochte herfstbieren

Zorg dat je ingelogd bent, om zo gelijk je favoriete bieren te zien.

Ontdek prijswinnende bockbieren

AMSTEL BOCK

Amstel Bock is een stevig, mild zoet bockbier met de geur van donker fruit en hinten karamel. De specifieke herfstachtige tint is het resultaat van speciale, donkergekleurde moutsoorten.

BRAND DUBBELBOCK

Brand Dubbelbock smaakt als een stevige herfstdag, krachtig en karamelzoet. Door zijn bijzondere combinatie van gebrande moutsoorten krijgt het bier een schitterende, dieprode kleur.

TEXELS JUTTERS BOCK

Texels Jutters Bock is een ongefilterd speciaalbier dat zijn diepe robijnrode kleur en karamelachtige smaak dankt aan drie soorten cara-mout en geroosterd gerstemout.

Verrassende pairings met herfstbieren

Herfst is natuurlijk dé tijd van bockbier, maar er zijn nog genoeg andere lekkere soorten om van te genieten. Het liefst met een verrassende pairing, die het biertje optimaal tot zijn recht laat komen. Geniet van heerlijke herfstbieren en laat je culinair inspireren.

Affligem Dubbel

Roodbruin abdijbier, helder, met een crèmekleurige schuimkraag. Aroma’s van toast, gebrande mout en karamel geven volle ronde smaken. De kruidigheid geeft nog meer diepte.

Smaakt heerlijk bij bitterballetjes met chorizo en pompoen. 

Brand Dubbelbock

Een donkerrood tot bruine dubbelbock. Het bier is zeker voor een bock niet te zoet en heeft een licht bittertje. Je ruikt en proeft de gebrande mouten. Fijne schuimkraag.

Lekker met een bruschetta met gebakken paddenstoelen. 

GOUDEN CAROLUS WHISKY INFUSED

Een uniek, krachtig en volmondig bier met subtiele toetsen van vanille, eikenhout en chocolade. Geïnfuseerd met single malt whisky. Een ware smaaksensatie met een prachtig verhaal. 

Lekker te combineren met zoete aardappelsoep in een glaasje met krokante ham

Materialen en services

Van de juiste taplenzen tot een tapreiniging.