• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Onze mensen

In elke Sligro-vestiging proef en zie je dagelijks de passie. Onze medewerkers zijn niet alleen specialist op het gebied van food, maar bovenal liefhebber. Ze voelen zich ondernemers binnen hun eigen vakgebied. Dus vraag ons gerust om advies op maat. We zijn er om je te helpen.

Voor het beste rund- en varkensvlees

In ons rund- en varkensvlees zit 50 jaar ambacht. Onze verspartner Slagerijen Kaldenberg koopt namelijk uitsluitend vleesproducten in bij gecertificeerde bedrijven van over de hele wereld. Het vlees is afkomstig van specifieke rassen. Denk aan de runderrassen Certified Irish Angus en Hereford en aan het varkensvlees van Livar of Iberico. Bij Sligro kun je terecht voor zowel klantspecifiek geportioneerd vlees als voor technische delen.

Voor het beste wild en gevogelte

De vakmensen van verspartner Ruig leveren sinds 1886 eerlijke, ambachtelijke wild- en gevogelteproducten van topkwaliteit. Het gaat om rauwe en bereide producten, scharrelpluimvee en convenience. Afkomstig uit Nederland, maar ook uit andere delen van de wereld: zoals Nieuw-Zeeland, Australië en Verenigde Staten, Argentinië (wild), Frankrijk (gevogelte) en Duitsland, Oostenrijk (jachtwild). Alle producten zijn met zorg geselecteerd, geportioneerd en bereid.

Voor het beste van het land

Op onze versafdeling vind je meer dan 1.500 soorten groente en fruit. Onze professionele adviseurs helpen je door de seizoenen heen de beste keuzes maken. En we kopen in bij geselecteerde telers die graag hun passie en productkennis delen. Ontdek ook eigen merken: Duurzame AGF met Mijnboer en Alle Dag Vers. Sligro is exclusief dealer van Bollo in Nederland.

Voor het beste uit de zee

Onze vakmensen presenteren je dagelijks verse, bewerkte en gerookte producten uit de zee. Denk aan vis, schaal- en schelpdieren, conserven en specialiteiten van over de hele wereld. Doordat we rechtstreeks inkopen bij de bron zijn onze producten dagvers en betrouwbaar. Je kunt ze in elke bewerkte vorm verkrijgen: gefileerd, geportioneerd en verpakt.

Daarom Bouter

Je zoekt een maatwerkoplossing voor je professionele keuken? Bij Sligro ontdek je de mogelijkheden van Bouter: voor bedrijfsrestaurants, gezondheidszorg, horeca, hotellerie, onderwijs of schepen.

Voor het beste culinaire advies

Proef en probeer in onze proeftuin. Onze culinair adviseurs weten je precies te vertellen hoe je een product op de beste manier bereidt. Maar vraag ze ook gerust mee te denken met je business: van menusamenstelling tot calculatie.