Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade

Veggie BBQ: Gegrilde meloen met groene salade
Gang
Tussengerecht Lunchgerecht Hoofdgerecht Voorgerecht

Bereidingswijze

  1. Grill de meloensoorten op de grill totdat er een mooi goudbruin randje op zit.
  2. Meng de babyleaf mesclun, groentepasta met de olijfolie, peper en zout. Leg de salade in een diep bord.
  3. Verdeel de parten meloen over de salade met de grill kant naar boven.
  4. Bestrooi de salade met stukjes walnoot.

Tip Dit gerecht is goed te combineren met heerlijke parmaham.

Ingrediënten

  • 1 part Piel de Sapo, met schil
  • 1 part Galia, met schil
  • 1 part Canteloupe, met schil
  • 1 part watermeloen, met schil
  • 30 gr babyleaf mesclun
  • 70 gr groentepasta rode biet
  • 10 gr walnoot
  • 2 el olijfolie

Publicatie datum: 15 juli 2018

Onbezorgd ondernemen. Word klant bij Sligro!

Inkopen doen bij Sligro

✔ Binnen 5 minuten geregeld met je KvK-nummer bij de hand
✔ Direct inkopen doen na aanvraag van je klantenkaart
✔ Persoonlijk advies van onze specialisten
✔ Toegang tot 50 vestigingen in heel Nederland
✔ Een gratis ProChef koksmes t.w.v. € 27,99 bij je eerste aankoop

Ook interessant

Ben je op zoek naar smakelijke recepten voor de zomer of een BBQ? Laat je inspireren met vlees, vis of vega(n) van de BBQ of ga voor typisch zomerse recepten.