• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Vis op de BBQ

Met verschillende vissoorten en bereidingswijzen voor vis op de barbecue kun je blijven variëren. Laat je inspireren door een van de vele barbecue recepten of technieken voor vis op de bbq zoals gesmoorde mosselen, inktvistentakels of cajun shrimps.

BBQ recepten met vis

Bekijk zomerse gerechten met vis, bereid vanaf de BBQ. Ga voor cajun shrimps, warmgerookte zalm of Caribische doradefilet. Bereid smakelijke visgerechten op de barbecue en verras je gasten deze zomer!

Cajun shrimps

Gamba's met kiprookworst van de barbecue.

Vis assortiment voor de BBQ

Ga voor vis van topkwaliteit! Van dagverse zalm en kreeft tot hollandse garnalen. Onze specialisten van SmitVis staan voor je klaar in één van onze vestigingen.

Persoonlijke receptinspiratie voor de BBQ

Zeg je zomer, dan zeg je natuurlijk barbecue! Wij helpen jou de perfecte recepten voor de BBQ te vinden en geven je tips en inspiratie over handige tools en barbecuetechnieken. 

Technieken en bereidingswijzen

Zoutkorst

Vis in zoutkorst is een bereidingsmethode waarbij de vis volledig wordt bedekt met een dikke laag zoutdeeg voordat het op de barbecue wordt gegrild. Niet alleen een lust voor het oog, deze zoutkorst zorgt vor een sappige en malse structuur van de vis. 

Bekijk onze handige barbecue tools

Met deze barbecue tools kun jij de mooiste gerechten op de barbecue bereiden.

Maak je barbecue compleet

Ook interessant voor jou?

Meer zomerinspiratie

Met Sligro wordt het een pure zomer. Met heerlijke vega(n) recepten, cocktails, ijsassortiment en barbecuetoppers is er voor ieder wat wils.