• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Vis op de BBQ

Met verschillende vissoorten en bereidingswijzen voor vis op de barbecue kun je blijven variëren. Laat je inspireren door een van de vele barbecue recepten of technieken voor vis op de bbq zoals BBQ-oesters of in bananenblad gegaarde doradefilet. 

Technieken en bereidingswijzen

zoutkorst

Vis in zoutkorst is een bereidingsmethode waarbij de vis volledig wordt bedekt met een dikke laag zoutdeeg voordat het op de barbecue wordt gegrild. Niet alleen een lust voor het oog, deze zoutkorst zorgt vor een sappige en malse structuur van de vis. 

BBQ Recepten met vis

Bekijk zomerse gerechten met vis, bereid vanaf de BBQ. Van zeebaars in zoutkorst tot gegrilde kingkrab met citroenboter.

Caribische doradefilet van de barbecue

Waan jezelf in tropische sferen met dit exotische visgerecht van de barbecue. 

Vis assortiment

Ga voor vis van topkwaliteit! Van dagverse zalm en kreeft tot hollandse garnalen. Onze specialisten van SmitVis staan voor je klaar in één van onze vestigingen.

Bekijk onze handige BBQ-tools

Maak je bbq compleet

Meer zomerinspiratie

Met Sligro wordt het een pure zomer. Met heerlijke vega(n) recepten, cocktails, ijsassortiment en barbecuetoppers is er voor ieder wat wils.

PUUR ZOMER

Deze zomer staat Sligro voor je klaar. Van kant-en-klare pakketten tot kamado's. Alles voor een pure zomer!