Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de garnalen ontdooien, dep zeer goed droog en snijd langs de rugkant bijna helemaal door.
Leg de garnalen in een diepe schaal. Verwarm de kokosmelk in een steelpan tot het kookpunt en giet direct over de garnalen.
Plaats de schaal in de koelkast en laat volledig terugkoelen.
Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snijd de bosui in ringetjes. Hak de koriander fijn. Snijd de rode peper fijn. Snipper de rode ui.
Voeg de mango, de tomaat, de bosui, de rode ui, de rode peper en de koriander toe aan de koude garnalen.
Voeg er het sap van 3 limoenen en de rasp van 1 limoen aan toe. Kruid met een snufje zout en schep goed door elkaar.
Plaats in de koelkast en laat minimaal 3 uur marineren. Door het zuur van het limoensap zullen de garnalen ‘garen’.
Dresseer de garnalen met het garnituur en een deel van de kokosmelk in mooie schaaltjes of maak het helemaal speciaal door het in een verse kokosnoot te serveren.