Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de olie in de pan tot 180 graden of zorg voor een frituur die op 180 graden kan bakken.
In de tussentijd kan je de bloem mengen met de cajun kruiden en de peper. Hier haal je de bavette stukjes doorheen. Klop het overtollige bloem eraf.
Dip de bavette onder in geklutst ei en vervolgens door de panko.
Doe dit met een hand zodat je je andere hand schoon houd om mee te werken.
Bak de blokjes in ongeveer 3 a 4 minuten goudbruin, laat ze hierna even uitlekken op keukenpapier.
Garneer met wat zout, koriander, en serveer met aioli mayonaise van o ‘life of chimichurri van de Bresc. Voor het eten kan je er nog vers limoensap op sprenkelen.