Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de tomaten naar eigen inzicht in plakjes en stukjes en verdeel over een ovenschaal.
Ris de tijm en de rozemarijn en hak zeer fijn.
Pluk de oregano en de salie en voeg samen met de tijm en de rozemarijn toe aan de tomaten.
Maak de knoflook en de sjalot schoon, snipper zeer fijn en voeg toe aan de tomaten.
Maak de tomaten aan met een lekkere scheut olijfolie, sap en rasp van
de citroen en een beetje rodewijnazijn.
Kruid met peper en zout en laat minimaal een half uur marineren.
Verwarm de oven voor op 185 °C met de bovenwarmte aan.
Leg de coquelets plat op een bakplaat en doe samen met de schaal tomaten in de oven.
Laat ongeveer 15 minuten roosteren. 10. Dresseer de tomaten op een mooie schaal en leg er de geroosterde coquelet op. Lepel er nog wat van het braadvocht overheen.
TipDit gerecht kan ook perfect op de bbq bereid worden.