Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Spoel de mosselen grondig af onder koud water en verwijder eventuele mosselen die openstaan of beschadigd zijn.
Hak de knoflook fijn en snijd de verse koriander grof.
Verhit een beetje sesamolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en bak deze kort aan tot het geurig wordt.
Voeg de mosselen toe aan de pan en giet er een scheutje sojasaus overheen. Dek de pan af en laat de mosselen koken tot ze allemaal open zijn. Dit duurt meestal maar een paar minuten.
Verwijder de pan van het vuur en roer de gehakte koriander erdoor.
Snijd het brood in plakjes en rooster ze lichtjes.
Schep vervolgens wat van de Aziatische mosselen op elk plakje brood en serveer direct.