• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Groen ondernemen?

Een duurzame bedrijfsvoering zorgt voor dubbele winst: je hebt een goed verhaal naar je gasten en je draagt bij aan een betere wereld. Met onze duurzame oplossingen werk je aan een verantwoord assortiment en duurzame bedrijfsvoering.

MVI Monitor

De MVI monitor geeft inzicht in de duurzaamheid van je huidige assortiment en geeft sturing om zo gericht maatschappelijk verantwoord te inkopen.

Eerlijk & Heerlijk

Met Eerlijk & Heerlijk helpen we je op weg in de wereld van duurzame food en non-food producten, op weg naar een duurzaam aanbod.

Laadpalen

Met de complete laadpaaloplossing van Reith Power is jouw bedrijf verzekerd van een betrouwbare laadoplossing op maat. 

EnergieCoach

Een persoonlijke adviseur helpt je middels slimme, duurzame maatregelen te besparen op je energierekening.

Koken op inductie

Koken op inductie is een milieuvriendelijke manier van koken. Ontdek de mogelijkheden van inductie via Bouter voor jouw zaak.

Ook interessant voor jou?

Naast oplossingen voor groener ondernemen, hebben we diverse andere oplossingen erop gericht jou als ondernemer te laten uitblinken in wat je doet.

Slimme Keuken

Meer marge in minder tijd realiseren? Het kan! De Slimme Keuken helpt je met een strakke calculatie en slimme inkoop.

Veelgestelde vragen

Sligro heeft als doel om jou als professional in food vooruit te helpen en te laten uitblinken in wat je doet. Dat doen wij onder andere door slimme samenwerkingen en oplossingen aan te bieden voor de grootste kansen en uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Van geldzaken en duurzaamheid tot personeel en gastenbinding: wij helpen je graag met onbezorgd en slim ondernemen!

We hebben onze oplossingen ingedeeld in vier thema’s die binnen iedere onderneming een rol spelen:

·       Rendement; oplossingen om kosten te besparen en je omzet te verhogen.

·       Personeel; oplossingen om jou te helpen bij het vinden, binden en behouden van goed personeel.

·       Gasten; oplossingen om te zorgen voor nóg meer blije en loyale gasten in jouw zaak.

·       Duurzaamheid; oplossingen voor een verantwoord assortiment en duurzame bedrijfsvoering. 

 

Sligro is van mening dat door kracht en kennis te bundelen het beste in jouw bedrijf naar boven kan worden gehaald. Onze kennis over specifieke vraagstukken halen wij dus bij partners die expert zijn in hun gebied. Daarom werken wij bijvoorbeeld samen met Eneco als het gaat over energie en het verduurzamen van je bedrijf, of met One People Services voor diverse personeelsvraagstukken. Contracten die je afsluit, lopen daarom altijd rechtstreeks via deze partners. Sligro is hierin slechts een tussenpartij waardoor je kunt profiteren van extra voordelen.

Doordat wij als Sligro groot kunnen inkopen bij onze partners, kunnen wij onze klanten diverse voordelen bieden. Zo maken wij met partners speciaal voor onze klanten de scherpste prijsafspraken. Daarnaast komen bij sommige oplossingen als bonus daarbovenop nog Sligro-waardebonnen of -kortingen. Welke voordelen en kortingen per oplossing gelden, vind je op de individuele oplossings-pagina’s.

Bij sommige oplossingen van Sligro hoort een contract met een van onze partners. Hiervoor gelden dan de betreffende voorwaarden van deze partner. Andere oplossingen zijn gericht op inspiratie en adviezen, hier kun je als ondernemer mee aan de slag maar ben je nergens toe verplicht. Bij onze oplossingen staat altijd duidelijk aangegeven welke voorwaarden gelden voor de betreffende oplossing. 

Wil jij meer weten over de slimme oplossingen van Slim Ondernemen?

Neem dan contact op met je Sligro-klantenteam of -vestiging.