• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Hygiëne en voedselveiligheid in de horeca

Altijd voorbereid op hygiëne inspecties met Normec Foodcare

Iedere horecagelegenheid moet voldoen aan de hygiënecode voor de horeca. Met de oplossingen van Normec Foodcare ben je op elk moment optimaal voorbereid op een inspectie van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Profiteer van de beste prijs dankzij de samenwerking tussen Sligro en Normec Foodcare.

E-learnings & inspecties: de voordelen van Normec Foodcare

✔ Alle informatie over de hygiënecode voor jouw bedrijf
✔ Je bent voorbereid op (onverwachte) NVWA-controle
✔ De hygiëne van jouw bedrijf is op orde
✔ Extra voordelig met Sligro

De oplossingen van Normec Foodcare & Sligro

Werken volgens de hygiënecode horeca

Hygiënisch – en dus voedselveilig -  werken is wettelijk vastgelegd in de regels van de hygiënecode. Deze wetgeving rondom hygiëne in de horeca is opgesteld zodat je je gasten veilig ontvangt. De NVWA controleert horecabedrijven op naleving van de hygiënecode, steekproefsgewijs of na klachten van gasten. De resultaten van deze inspecties staan online; bedrijven die hier niet aan voldoen komen op de ‘zwarte lijst’. Kies met Normec Foodcare voor de beste voorbereiding op inspecties en voorkom dat je imagoschade oploopt. Of erger nog - dat je zaak moet worden gesloten.

Over Normec Foodcare

Normec Foodcare heeft meer dan 250 jaar ervaring op het gebied van voedselveiligheid en productveiligheid. Dankzij de praktische oplossingen van Normec Foodcare weet je zeker dat je de hygiëne van jouw bedrijf op orde hebt. En dat de gasten in jouw zaak onbezorgd kunnen genieten.

Benieuwd wat Normec Foodcare voor jou kan betekenen?

Veelgestelde vragen

Elk horecabedrijf is verplicht om te voldoend aan de hygiëne-richtlijnen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De oplossingen van Normec Foodcare zijn voor horeca-eigenaren die hygiëne hoog in het vaandel hebben staan. En die te allen tijde voorbereid willen zijn op controles van de NVWA. Met de oplossingen van Normec Foodcare ben je ervan verzekerd dat jij en je personeel op de juiste wijze omgaan met hygiëne en voedselveiligheid binnen jouw bedrijf. En je bent altijd voorbereid op inspectie. Dankzij het inkoopvoordeel van Sligro profiteer je via van de beste prijs van de diensten van Normec Foodcare.

Een hygiënecodemgeeft richtlijnen hoe bedrijven voedselveiligheid en hygiëne bewaken. Deze code is een praktische vertaling van onder andere je HACCP-plan. Door volgens de hygiënecode te werken bied je je gast veiligheid en een hygiënische omgeving.

Kijk voor meer informatie over de hygiënecode op de website van de Koninklijke Nederlandse Horeca. Bestel je hygiënecode ook via deze website.

Ook interessant voor jou?

Geïnteresseerd in hygiëne voor de horeca? Dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in de volgende oplossingen.