• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Bieren

Op het gebied van bieren biedt Sligro alle bekende A-merken. Denk bijvoorbeeld aan Bavaria, Brand en Heineken. Daarnaast hebben we vele speciaalbieren in ons assortiment, onder andere van de merken Desperados, Duvel en La Chouffe. Maar denk bij speciaalbieren ook aan fris zomerbier, geuze en fruitbier met zoete ondertonen. Onderscheidend in het bierassortiment van Sligro: de nationale A-merken en de diverse streekbieren zijn ook als 8-pack verkrijgbaar.

Bieren uit het seizoen

Speciaalbier

De echte liefhebber is er dol op: speciaalbier. Maar bier is meer dan smaak alleen. Achter ieder bier schuilt een verhaal vol passie, beleving en vakmanschap. Door te kiezen voor specifieke ingrediënten en brouwtechnieken bepaalt iedere brouwer het unieke karakter van zijn bier. Juist dat zorgt voor de nog altijd groeiende populariteit van speciaalbier.

Voor elk moment

Speciaalbier is meer dan een simpele dorstlesser en niet meer weg te denken op de drankkaart. Voor iedere smaak en ieder moment is er wel een geschikt bier te vinden. 

Alcoholvrije bieren

Bij Sligro hebben we een mooi en ruim assortiment aan heerlijke alcoholvrij bier. Ontdek alle mogelijkheden, van alcoholvrij pils tot speciaalbier en bier van de tap. Tevens vind je op deze pagina het perfecte alcoholvrije bierpairing bij gerechten.

Van pils tot tapbieren en speciaalbieren: tegenwoordig zijn er eindeloos veel alcoholvrije varianten voor alle soorten bier. Bierliefhebbers halen dan ook hun hart op met de alcoholvrije bieren uit Sligro’s assortiment. Bekijk alle mogelijkheden met 0.0 bier.

Lokale bieren

Bij Sligro vind je meer dan 150 lokaal gebrouwen speciaalbieren. Het assortiment verschilt per vestiging. Bezoek jouw Sligro-vestiging om het lokale assortiment te ontdekken.

Seizoensbieren

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, er zijn altijd bieren die perfect passen bij het weer, de sfeer en de smaken van het seizoen. Seizoensbieren worden vaak gebrouwen met seizoensgebonden ingrediënten en kruiden, die zorgen voor unieke smaken en aroma's die alleen in dat seizoen te vinden zijn.

Biertraining

ZiN, onderdeel van Sligro, is het platform waar je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor je kiezen krijgt in de vorm van blogs, video's, masterclasses, trainingen en culinaire events. Altijd inspelend op de laatste (food)trends en ontwikkelingen. Leer alles over bier zodat je je gasten perfect kunt adviseren. Maak kennis met de wereld van bier en ontdek (nog) meer mogelijkheden om bier te verwaarden.

  • Je bent beter in staat om het juiste bier aan je gast te adviseren op basis van zijn of haar smaakvoorkeur.
  • Je kunt concreet aan de slag met het verbeteren van je bierkaart.
  • In één dag op de hoogte van de laatste biertrends en verhalen en achtergronden van veelvoorkomende bieren en bierstijlen.

Bier pairings

Voor de bierliefhebber is een high beer met perfecte pairings een ultiem genot. Klik door voor de heerlijkste smaakcombinaties van bier en hapjes.