Beste kwaliteit, beste prijs

Besparen met eigen merken

Wist je dat je als foodprofessional gemiddeld 25% kunt besparen met onze eigen merken? Zonder dat je aan culinaire kwaliteit inlevert? Je profiteert met deze producten namelijk van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Daarmee bespaar je op een slimme manier op je kosten.

Eigen merken die echt het verschil maken

Meyerij

De zuivellijn van Meyerij bestaat uit producten waar iedere foodprofessional behoefte aan heeft; van authentieke roomboter en volle opschuimmelk tot de beste room. Benieuwd naar het hele assortiment?

Meyerij

Smaakvolle zuivel

Met de trots van toen en de expertise van nu hebben we het zuivelmerk Meyerij nieuw leven ingeblazen. Zuivelproducten van topkwaliteit, waar iedere foodprofessional behoefte aan heeft. Tegen een verrassend voordelige prijs.  

Alex Meijer

Alex Meijer heeft alles wat te maken heeft met koffie en thee. Onder dit merk vind je een hele lijn food en non-food artikelen. Van  koffiebonen en thee tot suikerzakjes en koffiekoekjes. Alex Meijer biedt dus een compleet koffie- en theeconcept. De thee is fairtrade, afkomstig uit Sri Lanka, en verkrijgbaar in de meest gevarieerde smaken.

Fairtrade

Duurzame koffie en thee

Alex Meijer biedt een compleet koffie- en theeconcept. De thee is fairtrade, afkomstig uit Sri Lanka, en verkrijgbaar in de meest gevarieerde smaken.

Mr. Mex

Het uitgebreide assortiment van Mr. Mex bestaat uit diverse soorten en formaten tortilla wraps, twee soorten nacho chips en vier verschillende dipsauzen. Zodat jij eindeloos kan variëren en combineren. 

Mr. Mex

Mexicaanse keuken

Kies bijvoorbeeld voor een volkoren wrap of de bieten variant. De dipsauzen zijn in twee formaten verkrijgbaar: 330 ml en 2 liter. Ideaal voor iedere foodprofessional. 

Kern

Ons merk Kern biedt 42 verschillende kwaliteitssauzen, smaakvolle frituursnacks en bake off snacks. Kern biedt bijvoorbeeld Belgische mayonaise, ketchup, kroketten, frikandellen en worstenbroodjes. Vertrouwde smaken, bereid volgens authentiek recept. Verkrijgbaar in diverse verpakkingen zowel voor grote als kleine horecalocaties. Zo maak je eenvoudig iedere borrelhap of elk broodje compleet.

Snacks en sauzen

Onmisbaar in de horeca

Kern houdt het graag simpel en waarborgt de vertrouwde smaken zodat je gasten keer op keer van dezelfde smaak kunnen genieten.

Take Dis disposables

Take Dis is een koploper op het gebied van duurzame disposables, zoals bestek, servies, snackbakjes, amusebakjes en andere horecabenodigdheden. De producten bieden een goede balans tussen gebruiksgemak, doelmatigheid en design.

Onmisbaar in elke keuken

Duurzame disposables

Take Dis is altijd in beweging. Het assortiment passen we continue aan op de wensen van foodprofessionals en de veranderende wetgeving.

Voordelige basisproducten

Door producten zoals schoonmaakmiddel, toiletpapier en poetspapier te vervangen door eigen merken van Sligro bespaar je aanzienlijk op je inkoopkosten. Op jaarbasis levert dit een gigantisch voordeel op!

Felicia

Felicia Professioneel is een complete lijn schoonmaakmiddelen voor de horeca, waarmee je alles in huis hebt om je vloeren, schoonmaakklussen in de keuken, sanitair én interieur te reinigen. Overstappen op Felicia is slim, want het bespaart je jaarlijks vele euro’s.
 

Propia

Propia biedt je een compleet assortiment sanitaire en professionele papierwaren. Van disposables, tissues, toilet- en keukenpapier tot diverse dispensers, zónder contractuele verplichtingen. Propia garandeert optimale hygiëne, reinheid en een prima prijs-kwaliteitverhouding. De producten passen bovendien in bijna elke gangbare dispenser. 


 

Meest verkochte eigen merken van Sligro

Het assortiment van Sligro bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken én eigen merken. Ons exclusieve eigen merken-assortiment bestaat uit ruim 15.000 producten in meer dan 100 artikelgroepen. Een greep uit échte kosten besparende producten van onze eigen merken.