• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Beste kwaliteit, beste prijs

Kosten besparen met eigen merken

Wist je dat je als foodprofessional gemiddeld 25% kunt besparen met onze eigen merken? Zonder dat je aan culinaire kwaliteit inlevert? Je profiteert met deze producten namelijk van de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Bij Sligro vind je een breed assortiment aan eigen merken welke exclusief verkrijgbaar zijn. Daarmee bespaar je op slimme manier op je kosten.

Eigen merken die écht het verschil maken

Meyerij

Met de trots van toen en de expertise van nu hebben we het zuivelmerk Meyerij nieuw leven ingeblazen. Zuivelproducten van topkwaliteit, waar iedere foodprofessional behoefte aan heeft. Tegen een verrassend voordelige prijs.  

Eigen merken van Sligro

Bespaar gemiddeld 25%


 Kwalitatief gelijk aan of beter dan het A-merk

Gemiddeld 25% voordeliger

✔ Speciaal ontwikkeld voor de foodprofessional

Al onze eigen merken zijn herkenbaar aan het exclusief verkrijgbaar logo


 


 

Ontvang 4 concrete tips voor meer rendement uit jouw zaak!

Snel aan de slag om meer grip te krijgen op je inkoopkosten? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt:

✔  4 concrete tips om meer rendement uit je zaak te halen
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim in te kopen
✔ De laatste trendsontwikkelingen en events

Al meer dan 400.000 klanten besparen wekelijks met onze scherpe acties en laten zich inspireren om o.a. kosten te besparen!

Sligro Spice Market

Sligro Spice Market: dat is voor elke keuken de juiste kruiden, specerijen en zouten. Ons brede online assortiment van Italiaanse en Provençaalse tot Mexicaanse en Aziatische smaakmakers bestaat uit ruim 125 soorten. In onze vestigingen helpen we je desgewenst graag bij het vinden van de juiste kruiden(mix). 

Voordelige basisproducten

Door producten zoals schoonmaakmiddel, toiletpapier en poetspapier te vervangen door eigen merken van Sligro bespaar je aanzienlijk op je inkoopkosten. Op jaarbasis levert dit een gigantisch voordeel op!

Felicia

Felicia Professioneel is een complete lijn schoonmaakmiddelen voor de horeca, waarmee je alles in huis hebt om je vloeren, schoonmaakklussen in de keuken, sanitair én interieur te reinigen. Overstappen op Felicia is slim, want het bespaart je jaarlijks vele euro’s.
 

Propia

Propia biedt je een compleet assortiment sanitaire en professionele papierwaren. Van disposables, tissues, toilet- en keukenpapier tot diverse dispensers, zónder contractuele verplichtingen. Propia garandeert optimale hygiëne, reinheid en een prima prijs-kwaliteitverhouding. De producten passen bovendien in bijna elke gangbare dispenser. 


 

Meest verkochte eigen merken van Sligro

Het assortiment van Sligro bestaat uit een sterke mix van bekende A-merken én eigen merken. Ons exclusieve eigen merken-assortiment bestaat uit ruim 15.000 producten in meer dan 100 artikelgroepen. Een greep uit échte kosten besparende producten van onze eigen merken.