• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Exclusief verkrijgbaar bij Sligro

Take Dis disposables

Het uitgebreide assortiment van Take Dis is sinds 1998 exclusief verkrijgbaar bij Sligro. Take Dis is een koploper op het gebied van innovatieve en duurzame disposables, zoals wegwerpbestek, wegwerpservies, snackbakjes, amusebakjes en andere horecabenodigdheden.

Single Use Plastic (SUP) wetgeving

Om de plastic afvalberg te verkleinen, stelt de overheid paal en perk aan het gebruik van plastic disposables. Sinds juli 2021 geldt er bijvoorbeeld al een verbod op het verstrekken van plastic rietjes en wegwerpbestek. Per juli 2023 wordt het voor delivery- en to-go branche ook verboden om wegwerpbekers en voedselverpakkingen van plastic (en met plastic coating) gratis te verstrekken. Vanaf 1 januari 2024 geldt een verbod op het gebruik van plastic wegwerpverpakkingen of wegwerpverpakkingen met een plastic bestandsdeel bij consumptie ter plekke.

Het disposable assortiment

Het assortiment van Take Dis bestaat uit ruim 550 verschillende producten. De producten bieden een goede balans tussen gebruiksgemak, doelmatigheid en design. Het assortiment passen we continue aan op de wensen van foodprofessionals en de veranderende wetgeving. 

Het disposables assortiment


 

DISPOSABLES ALS VERLENGSTUK VAN JE GERECHT

Lars Oosterhuis, Culinair adviseur Sligro Venlo: “Er is niks mooier dan samen koken. En samen eten natuurlijk: lekker met elkaar borrelen of picknicken. De disposables van Take Dis zijn heel geschikt voor een borrelbox. Maar ook ontbijtjes of poké bowls kun je heel goed meegeven in de boxen."

Meer producten van Take Dis

Take Dis, exclusief verkrijgbaar bij Sligro

Voordelen exclusieve merken


 Kwalitatief gelijk aan of beter dan het A-merk

Gemiddeld 25% voordeliger

✔ Speciaal ontwikkeld voor de foodprofessional

Alle artikelen zijn herkenbaar aan het exclusief verkrijgbaar logo