• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
HorecaHelden aan het woord

Futureproof bezorging

Een ronkende brommer die komt voorrijden met je lauwwarme maaltijd in een plastic bakje? Dat is niet hoe maaltijdbezorging hoort te zijn, vinden deze vier horecaondernemers. Vanuit hun dark kitchen bezorgen zij efficiënter, klantvriendelijker en vooral: milieubewuster.

Arnhem | Kies•Menu

Bauke Dekker

"We willen een landelijke speler worden, dan moet je wel oog hebben voor duurzaamheid"

Breda | Nerdish

Felipe en Marconi Moscos Cruz

"We maken zoveel mogelijk duurzame keuzes. Zo opereert onze keuken volledig elektrisch"

Eindhoven | Dirty Fries

Hugo van Wandelen

"Zodra de leasecontracten aflopen stappen we helemaal over op e-bikes"

"Alles wat we inkopen, belandt in de bakjes, we verspillen vrijwel niets"

Peter Derks is mede-eigenaar bij Oven Aan, Kom Eraan in Den Bosch en Nijmegen

Hot topics