• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Reportages

Futureproof

Neem een kijkje in de Futureproof keuken en lees meer over het verhaal van Polle met ambachtelijke, zuivere geitenzuivel. Of laat je inspireren door de duurzame thee van Alex Meijer met oog voor people en planet. Futureproof food begint nu! Je leest er alles over in deze inspirerende reportages.  

Een frisse blik op de keuken van de toekomst

Keuken innovaties

De vuilnisbakken de deur uit, meer sfeerverlichting, supersnelle ovens en data-analyse: het zijn slechts een paar voorbeelden van hoe de Futureproof keuken eruitziet. De keuken moet een comfortabelere plek worden om te werken.

Zuivere geitenzuivel

Polle geitenkaas

In de Vlaamse streek De Kempen bevindt zich de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle. Dit familiebedrijf maakt ambachtelijke en duurzame geitenzuivel.

Exclusief verkrijgbaar

Alex Meijer | Thee met toekomst

Alex Meijer staat voor topkwaliteit en heeft buitengewoon veel oog voor people en planet. Laat je inspireren door culinair adviseur Diogo Manzoni!

Peter Lute's keuze

Rode bieten

Gasten laten ervaren dat iets heel anders kan smaken dan je verwacht. Het lukt Peter Lute met rode biet. 

100% gerecycled Dutch design

Combekk pannen

Verduurzaam je gear in de keuken met pannen van 100% gerecycled materiaal. Extra mooi als het ook nog eens Dutch design van topkwaliteit is.

Duurzame stadsdistributie

Sligro wegtrein

In de binnenstad van Den Bosch test Sligro met 100% elektrisch bezorgen. Een game-changer op het gebied van stadsdistributie? Als het aan ons ligt wel.

Hot topics