• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Culinaire trend

Koffie, thee & iets lekkers

Serveer de hele dag speciale koffie- en theesmaken met passende bite size hapjes op je terras. Resultaat: meer beleving én meer marge.

Recepten

Schenk een bijzonder kopje koffie of thee mét iets bijzonder lekkers erbij. Denk aan een eenhapsvariant van de bekende energybar, een truffel met roze coating of een financier in miniformaat.

Mini-crème-brûlées

Publiekslieveling crème brûlée, maar dan in eenpersoonsporties. Helemaal af maak je het in combinatie met zelfgemaakte iced chai latte, waarin je naast vanille specerijen als steranijs en kaneel verwerkt.

Energybites met noten

Eenhapsvarianten van de bekende energybars! Maak je eigen mix met hazelnoten, pistachenoten, walnoten of amandelen en meng deze met dadels en gedroogd fruit. Lekker met smaakwater op basis van rooibos met daarin veel rood fruit naar keuze.

Mini-cannelées met een crème van beurre salé

Niet te versmaden, deze mini-cannelées. De crème van beurre salé geeft er een verfijnde touch aan. Heerlijk met een ‘gewoon’ kopje thee, waaraan je bijvoorbeeld anijszaad, citroenschil of gedroogde cranberry’s toevoegt.

Roze-chocoladetruffels

Bonbons en truffels doen het altijd goed. En met een trendy roze coating geef je er helemaal een feel good uitstraling aan. Lekker met mild smakende cold brew koffie.

Mini-financiers

Met een chique uitstraling, maar door de bescheiden portionering toch relatief voordelig te maken: mini-financiers. Ook ideaal voor toevoegingen als citrus, maanzaad, nootjes of gekonfijt fruit. Erbij: signature muntthee met citroengras en verse plakjes kurkuma.

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends