• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Een unieke vuurbeleving

Buitenkoken 2.0

De nieuwe manier van buitenkoken levert onvergetelijke momenten op voor je gasten. Met de juiste gear stook je het vuur nog hoger op!

De chef als vuurmeester

Buitenkoken op open vuur is een van de opvallendste culinaire trends. Voor de horeca en catering biedt het een wereld aan mogelijkheden. De buitenruimte wordt niet alleen een verlengde van het restaurant of evenement; het wordt het kloppende hart ervan, de plek waar iedereen wil zijn. Het Nederlandse OFYR maakt kooktoestellen en buitenkeukens die outdoor cooking naar een hoger plan tillen. De basis is een kegelvormige vuurschaal op een sokkel, met daaromheen een plancha-achtige bakplaat. De units zijn uit te breiden met onder meer grillroosters, een pizzaoven en een bijpassende kamadotafel. Koks kunnen experimenteren met verschillende kooktechnieken, hun vaardigheden showen en hun gasten een unieke ervaring bieden. Chefs van foodtrucks tot sterrenrestaurants zijn enthousiast. “OFYR is perfect voor grote groepen en heel gebruiksvriendelijk”, vertelt bijvoorbeeld Steve Willeijns van restaurant De Waterreus in Scheveningen. “Daarnaast is OFYR showcooking pur sang. Het creëert een connectie tussen ons en onze gasten. Ze vinden het geweldig om het bereiden te zien, het draagt enorm bij aan de sfeer.”

Vreugdevuur

Verbind mensen rond het vuur, in iedere buitenruimte en in alle seizoenen. Op de ringvormige bakplaat rond het houtvuur bereid je spectaculaire gerechten. De PRO-serie heeft wielen en een teakhouten handgreep om het toestel makkelijk te kunnen verplaatsen.

>

Aan tafel

Voor een gezellig samenzijn met een kleine groep (2 tot 6 personen) heeft OFYR de ideale tafelgrill Tabl'O. Hiermee bereiden gasten zelf groenten, vlees en vis aan tafel. De elegante Tabl'O werkt op speciale kokosbriketten met minimale geur en rook, maar met een lange brandtijd. Hij blijft tot 3 uur warm, ideaal voor uitgebreid tafelen. De bijgeleverde tool is voor het bedienen van de ventilatieroosters en het draaien van de kookplaat.

>

Hot, hot hot!

Met dit accessoire transformeer je de OFYR 100 tot een multifunctionele houtoven. De pizzaoven bestaat uit een gietijzeren plaat, een pizzasteen en een dubbelwandige cloche die open en dicht te draaien is om de temperatuur te regelen. Gloeiend heet (circa 300ºC) voor perfecte pizza’s, of wat lager voor grillen, stoven, stomen en roken.

>

Directe hitte

Gerechten rechtstreeks boven de vlammen roosteren kan met dit stevige, tweedelige grillrooster. De OFYR kookplaat blijft vrij, zodat je tegelijkertijd verschillende gerechten kunt bereiden. Door de hoogte van de grillhouder blijft het vuur makkelijk bereikbaar, bijvoorbeeld om extra hout toe te voegen.

>

Sfeermaker

De magie van echt vuur: mensen verzamlen zich vanzelf gezellig rond de OFYR. De fraaie Fire Guard Ring, geschikt voor de OFYR 100, voorkomt dat de hete plaat per ongeluk wordt aangeraakt. Daarnaast kan de 12,5 cm brede teakhouten ring dienen als tafel voor kleine gerechten, of voor de mise en place.

>

Hot topics