Foodpairing

Perfecte pairings

Met een luxe high tea, high wine of high beer krijgt samen brunchen of borrelen een nieuwe dimensie. Leer hier alles over de lekkerste smaakcombinaties en prikkel de smaakpapillen met kleine verwennerijen. Dat is pas echt genieten op hoog niveau. Proost!

HIGH COCKTAIL

Een compleet cocktailmenu inclusief bites? Hier vind je alle inspiratie voor een perfecte high cocktail tijdens de feestdagen. 

HIGH TEA

Zowel fans van hartig als echte zoetekauwen halen hun hart op tijdens een high tea. Hier vind je alle inspiratie voor overheerlijke gerechten.

HIGH WINE

Bij heerlijke wijnen horen heerlijke hapjes. Sligro biedt je alle inspiratie voor de perfecte combinaties van wijn en spijs.

HIGH BEER

Voor de bierliefhebber is een high beer een ultiem genot. Klik door voor de heerlijkste smaakcombinaties van bier en hapjes.

SNELLE HAPJES

Met deze kant-en-klare hartige hapjes heb je jouw high cocktail, tea, beer of wine in een handomdraai op tafel.

Dit jaar gaan we met elkaar extra genieten van de kerst. Kerst begint daarom niet pas bij het kerstdiner! Met een luxe high tea, high wine of high beer maak je al van de kerstbrunch iets heel speciaals. Vind hier kant-en-klare, zoete en hartige high tea gerechten of duik de keuken in en maak zelf de lekkerste gerechtjes voor tijdens de high tea. Of maak er een high beer of high wine van met lekkere speciaalbieren of goede wijnen.

Op deze pagina lees je alles over de lekkerste smaakcombinaties en leer je hoe je de smaakpapillen kunt prikkelen met kleine verwennerijen. Zo haal je echt alles uit Kerstmis en leg je je gasten ultiem in de watten.