• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Onderscheidend met ambachtelijke producten

Burgers & sausages

Vijf redenen om voor burgers and sausages te kiezen:

#1 Gemakkelijk en snel
#2 Onderscheidend vermogen
#3 Trendgevoelig
#4 Jaarrond een klasse product
#5 Margemakers

Hamburger & sausages zijn hot

Burgers & sausages zijn al jaren een trend. Geen wonder, je kunt ze eten bij het ontbijt, de lunch, het diner of on the go. Juist daarom is het slim deze trend door te trekken in jouw eigen stijl.

Een wereld aan burgers & sausages

Met de juiste ingrediënten en accessoires maak je van een burger of sausage een echte margemaker. Alles begint met de keuze van het vlees. De diersoort, de maling, het vetgehalte en de toevoegingen hebben een belangrijke rol in de textuur en de sappigheid van het product. Met meer dan 100 verschillende burgers en sausages is er voldoende keuze en variatie. Het broodje, de saus, toppings en de manier van presenteren maken het gerecht helemaal af. Prikkel alle zintuigen en verras je gasten met een lekkere sappige burger of een juicy sausage.

Zo verkoop je het ‘burgers & sausages’ concept

Natuurlijk kun je bij Sligro terecht voor allerlei producten waarmee je Burgers & Sausages nog interessanter maakt. In het assortiment vind je niet alleen allerlei producten voor in en op het broodje vlees (fillings en toppings), maar ook disposables om de broodjes to go aan te kunnen bieden.

Kies een trendy naam voor ieder broodje op je menukaart en zorg voor een Instagrammable uitstraling. Verkoop het broodje met het ontbijt, bij de lunch, het diner of on the go en maak het een specialiteit van het huis. Het mooie is dat de producten betaalbaar zijn voor een breed publiek. Zo kun je binnen no time een margemaker op de kaart zetten waar je gasten mee verrast.

 

Laat je inspireren door "Burgers & Sausages"

Met een burger of sausage op de kaart ben je helemaal 'on trend', maar daarmee ben je er nog niet. Wil je echt een lekkere burger of sausage serveren maak dan gebruik van fillings en toppings. Sligro geeft je graag een paar recept suggesties.

Rekenvoorbeeld per Angus burger

Inkoopprijs €3,11 (excl. BTW)
Verkoopprijs €9,99 (incl. BTW)
Marge 67% €6,66 (incl. BTW)

Assortiment

Sous vide knolselderij
Zak 800 gram
Hamburgerbroodje sesam
Doos 24 stuks x 55 gram
Gebakken uitjes
Zak 500 gram
Tomatenketchup
Verstegen guilt free
Tomatenketchup
Fles 87,5 cl
Cleverbag hamburger 15 x 16 cm
Krimp 200 stuks
Burgerbroodjes met sesamzaad, BIO
Pak 6 stuks
Mild cheddar
Joseph Heler
Mild cheddar
Stuk 200 gram