Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Werkfruit

Iedere dag vers fruit op het werk

Drie voordelen van werkfruit:

#1 Gezond, verantwoord tussendoortje
#2 Past binnen de trend van MVO
#3 Direct klaar voor consumptie

Verantwoord tussendoor

Werkfruit van FRSH Matters brengt lekkere en verantwoorde tussendoortjes op het werk binnen handbereik. De bekende dip in de late ochtend of namiddag? Met werkfruit geef je je medewerkers de energieboost die ze nodig hebben. Fruit en groenten op het werk dragen bij aan de dagelijkse groente- en fruitconsumptie van je personeel. En je ondersteunt ze bij een gezonde levensstijl.

Klaar voor consumptie

De snackgroenten en fruit in de werkfruitboxen en de Vergaderschaal zijn stuk voor stuk lekker, puur en direct klaar voor consumptie. Zo bied je je medewerkers op elk moment van de dag een snel, gemakkelijk en gezond tussendoortje. Werkfruit is een smakelijk en verantwoord alternatief voor suiker- en vetrijke snacks.

Lekker duurzaam

Je vindt in de FRSH Matters werkfruitboxen alleen de beste groenten en fruit van het seizoen. Die smaken het lekkerst. En waar mogelijk zijn ze duurzaam geteeld. Goed voor jou en goed voor de natuur. Minimaal 60% van de snackgroenten en fruit zijn duurzaam geteeld en gecertificeerd met één van de volgende keurmerken: Planet Proof, Fairtrade, Max Havelaar, Biologisch, Rainforest Alliance, Fair for Life of Sustainably Grown.

FRSH Matters

FRSH Matters is een merk van Smeding Groenten en Fruit. FRSH Matters maakt vers gemakkelijk. Wij inspireren je om te kiezen voor verrassend, puur en vers. Vers in de vorm van groenten, fruit en kruiden. Met al hun originele eigenschappen, die zorgen voor een authentieke smaakbeleving. Herkenbaar en echt. Dát is waar FRSH Matters voor staat.

Basis duurzame box

Een box met dertig stuks fruit. Er zitten vier verschillende soorten fruit in de boxen. Wisselend per seizoen vind je de volgende soorten in de box: appel, peer, mandarijn, banaan, sinaasappel, mineola en kiwi.

Mix duurzame box

Een box met dertig stuks fruit. Er zitten verschillende soorten fruit aangevuld met snackgroenten. Dit vind je wisselend met seizoenen in de box: appel, peer, banaan, kiwi, mandarijn, druiven, snacktomaten, snackkomkommers, snackpaprika’s.

Je bestelt Werkfruit eenvoudig via Shop.sligro.nl. Vandaag vóór 12 uur bestelt is morgen in huis. Of bestel Werkfruit (vóór 12 uur) op de AGF-afdeling van een Sligro-vestiging en haal je bestelling morgen op.

* De groenten en fruit in de Duurzame box zijn gecertificeerd met 1 van de volgende keurmerken: Planetproof, Fairtrade, Max Havelaar, Biologisch, Rainforest Alliance, Fair for Life of Sustainably Grown.