• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Samen met kerst

Zelden hebben we zo verlangd naar een kerst samen als dit jaar. Juist nu is samenzijn van onschatbare waarde. Geniet van overheerlijke kerstgerechten, kerstdranken en adembenemende tafelaankleding. Sligro staat ook deze kerst voor je klaar. Met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten, onderscheidende kerstgerechten én advies op maat van onze specialisten. Samen maken we deze kerst onvergetelijk.

Kerstmenu inspiratie

Sligro biedt volop inspiratie voor je kerstdiner. Van voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht tot nagerecht. Op tal van niveaus van gemakkelijk samenstellen tot culinair uitpakken. Deze kerst presenteer je jouw gasten het ultieme kerstmenu. 

Kerst inspiratiemagazine

Ontdek ons kerst inspiratiemagazine. Met maar liefst 104 pagina’s aan recepturen voor je kerstmenu, brunch en borrel. Met volop productinspiratie, trends, tips en meer. 

×

Speciale momenten

Naast het kerstdiner zijn er nog zoveel meer momenten om samen van te genieten. Ga je dit jaar voor gourmet, een uitgebreide kerstbrunch of pak uit met een heerlijke borrel? Wat je ook kiest, met Sligro maak je er sowieso een smaakvolle kerst van. 

Gourmet

Bij Sligro vind je kwaliteitsproducten voor je vlees, vis of vega gourmet. Of pak écht uit en ga voor culinaire gourmet gerechtjes. Onze specialisten staan graag voor je klaar. 

Kerstbrunch

Alles voor een feestelijke kerstbrunch. Kies voor kant-en-klaar of huisgemaakt. Ga voor kleur met bloemenolie of presenteer een glutenvrije brunch vol smaak.

Kerstdranken

Deze kerstborrel mogen bijzondere dranken bij lekkere borrelhapjes uiteraard niet ontbreken. Klik door voor volop inspiratie voor bier, wijn, brunchdranken en cocktails.

Meer kerstinspiratie

Ga aan de slag met de kerstborrel, tafelstyling, raclette en fondue of ga dit jaar voor vegan. Wat je ook kiest, onze (vers)specialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies. 

De mooiste feestdagen

December is meer dan alleen kerst. Sligro staat deze feestdagen voor je klaar met de beste producten. Bekijk hier het kerst assortiment.

Kerst met Sligro