• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Ik wil meer halen uit mijn dark kitchen

Wil je van jouw dark kitchen een nóg groter succes maken? De oplossing schuilt vaak in een hogere omloopsnelheid en efficiënter werken. Samen met Sligro bespaar je kosten, verhoog je jouw omzet en maak je nog meer gasten tevreden.

Ontdek op welke manieren jij je dark kitchen succesvoller maakt en daarmee een hoger rendement behaalt.

Geef je dark kitchen een boost

Aan de slag met verbeteringen

Bespaar arbeidskosten door uitbesteden

Wil je besparen op arbeidskosten of ondanks personeelstekort je omzet vergroten? In andere branches is uitbesteden gebruikelijk. In de horeca kan het ook: met de kwalitatieve halffabrikaten van Culivers bespaar je tijd in de mise-en-place en bereiding. Kies uit een compleet assortiment van o.a. hoogwaardige sauzen, soepen, vlees- en groentebereidingen. Tip: bekijk ook de andere tijdbesparende kwaliteitsproducten in ons assortiment.

Automatiseer je processen

Door te automatiseren werkt je team sneller, makkelijker en voorkom je fouten. Er bestaan diverse tools om je processen te vereenvoudigen: denk aan personeelsplanning, HACCP-registratie, bestelwebsites en meer. Of koppel bijvoorbeeld je bestelplatform aan je kassasysteem en keukenschermen. Zodat elke bestelling direct op de juiste manier wordt verwerkt.

Investeer in betere apparatuur en onderhoud

Zorg dat je in je dark kitchen kunt vertrouwen op je keukenapparatuur. Om stilstand - en daarmee omzetverlies - te voorkomen, is het belangrijk dat je vaste momenten inplant voor grondige reiniging en onderhoud. Afhankelijk van je (groei)ambities kan het ook verstandig zijn om te investeren in nieuwe apparatuur. Zeker als je daardoor meer bestellingen tegelijkertijd bereidt of arbeidstijd bespaart. Bekijk wat Bouter Grootkeukens voor je kan betekenen.

Breid uit met (virtual) menu’s

Een virtual menu bestaat uit gerechten die door anderen zijn uitgedacht en waar je keukenteam direct mee uit de voeten kan. Zo kun je gemakkelijk een nieuw menu aanbieden, zonder dat je alles moet testen en calculeren. Voor een virtual menu kun je onder meer terecht bij bezorgplatforms (tegen een hogere commissie). Zoek je gemak zónder kwaliteit en marge in te leveren? Ontdek dan de slimme bezorggerechten van Sligro: door chefs ontwikkeld, met heldere bereidingsstappen, al gecalculeerd en met handige inkooplijst.

Schaal eigen bezorging op

Wanneer je meer gaat bezorgen, heb je wellicht extra bezorgmiddelen nodig. De vuistregel: maak een inschatting van het aantal bezorgmaaltijden per uur op je piekmoment en deel dit door de maximale bezorgtijd. Zo kom je tot het aantal bezorgmiddelen dat je nodig hebt. Bezorg je nu nog met auto of scooter? Overweeg over te stappen op een e-bike. Geen last van files, altijd een ‘parkeerplaats’ en er is geen rijbewijs voor nodig. Via Sligro lease je ze voor de laagste prijsgarantie.

Verbeter je disposables

Gebeurt het nog wel eens dat een gerecht te koud, te warm of verschoven bij je gast wordt bezorgd? Dat wil je voorkomen. Want een teleurgestelde gast bestelt niet nog eens. Hoe je gerechten langer op temperatuur houdt of beter beschermt tijdens het vervoeren? Bij Sligro vind je een compleet assortiment aan disposables die aansluiten bij jouw behoefte. En waarmee je ook voldoet aan SUP-wetgeving. Denk ook eens aan het bedrukken van je disposables met je logo of een pakkende tekst voor meer naamsbekendheid.