• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Terrasdranken

Het is zover, de terrassen gaan weer open! Om het extra te vieren staan wij klaar voor je met de heerlijkste verfrissingen. Zoals homemade ice tea. Onze horecawijnselectie. Cocktails en theecocktails. Alles om de gezichten van je gasten te laten stralen.

Exclusieve horecawijnen

Sligro selecteert voor jou alleen de allerbeste wijnen. We bezoeken wijngaarden, proeven met onze experts en importeren onze wijnen zelf, direct bij de bron. Ontdek ruim 1200 wijnen, waarvan 250 wijnen exclusief voor horeca. 

Cocktails voor het terras

Op een mooie lentedag willen jouw gasten genieten van een verfrissende cocktail of mocktail. Wist je dat cocktails en mocktails echte margemakers zijn? Een slimme manier om meer rendement uit jouw terrasomzet te halen!

Populaire terrasdranken


 

Ontvang gratis terrastrends 2023!

Ben jij klaar voor het terrasseizoen 2023? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct:

Terrastrends 2023: meer rendement uit jouw horecaterras
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim in te kopen
✔ De laatste trendsontwikkelingen en events

Al meer dan 400.000 klanten besparen wekelijks met onze scherpe acties en laten zich inspireren!

Terrasbieren

Terrasbieren zijn vaak licht en verfrissend, ideaal op zonnige dagen. Combineer je terrasbieren met je menu. Naast dat de smaakbeleving van je gerechten beter tot zijn recht komt, zorgt het ook voor een omzetlift op je terras. 

Bieren

De echte liefhebber is er dol op: speciaalbier. Maar bier is meer dan smaak alleen. Achter ieder bier schuilt een verhaal vol passie, beleving en vakmanschap.

Alcoholvrije bieren

Van pils tot tapbieren en speciaalbieren: tegenwoordig zijn er eindeloos veel alcoholvrije varianten voor alle soorten bier. Bierliefhebbers halen dan ook hun hart op met de alcoholvrije bieren uit Sligro’s assortiment.

Alternatieven voor frisdrank

Staan er al alternatieven voor frisdrank op jouw kaart? Een gezondere optie is bijvoorbeeld een homemade lemonade. Of heb je wel eens gedacht aan een frisse mocktail van thee? Wist je dat deze alternatieven niet alleen een gezondere keuze zijn, maar ze zorgen ook voor extra marge. Onmisbaar op jouw kaart dus!