• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Terrasfood

Het terrasseizoen staat voor de deur. Wist je dat je met bepaalde recepten en foodconcepten meer marge behaalt  op je terrasfood? Denk aan borrelplanken, loaded fries en andere ‘loaded concepten’ en traybakes. Deze zijn gemakkelijk in mise-en-place en zorgen voor minder personeelskosten. We helpen je graag met meer tips. Dát is Samen Slimmer met Sligro! 

Terrasfood met meer marge

Meer marge maken met jouw terrasmenu? Heb je wel eens gedacht aan bijvoorbeeld borrelplanken, tray bakes of loaded foodconcepten? Hiermee bespaar je meteen op personeelskosten. Deze foodconcepten zijn door iedereen makkelijk te bereiden. Ideaal als je met minder personeel toch een verrassend terrasmenu wil aanbieden.

Tapas borrelplank

Het terras is bij uitstek dé plek om te genieten van een borrelplank. Een echte margemaker!

Tray bakes

Tray bakes zijn makkelijk te maken én is een serieuze tijdsbesparing voor elke chef!

Veelzijdige bowls

Een bowl is het perfecte streetfood voor 'to go' maar ook voor in je zaak of op je terras. 

Loaded Toppings

Met deze kant-en-klare maaltijdcomponenten bespaar je personeelskosten zonder in te leveren op kwaliteit. 

Loaded fries

Loaded fries zijn de manier om je te onderscheiden. Zo voeg je een flinke dosis vers en ambacht toe aan jouw kaart!



Alles voor jouw horecaterras

Mini snacks, een makkelijke margemaker

Upselling met mini snacks

Ontdek hoe je met mini snacks het maximale uit jouw horecazaak haalt. Een borrelplank vol warme krokante snacks is makkelijk te bereiden én perfect om meer marge uit je terrasmenu te halen. Enkele tips voor upselling met minisnacks

  • Tip 1: selecteer de juiste minisnacks
    Het klink logisch, maar kies naast de hardlopers ook voor een verrassend (vega) alternatief. Hierdoor hebben je gasten wat te kiezen.
  • Tip 2: maak je aanbod zichtbaar op je kaart
    Laat bijvoorbeeld een borrelplank met minisnacks ook terugkomen bij lunch- of voorgerechten.
  • Tip 3: maak combinaties met dranken
    Bestellen je gasten (speciaal)bier, mocktail of (alcoholvrije) wijn? Bied dan een bijpassende borrelplank aan. Dit zorgt direct voor een omzetlift.
  • Tip 4: bespaar personeelskosten met mini snacks
    Mini snacks zijn ontzettend makkelijk te bereiden. Ook met weinig personeel kun je een heerlijke borrelplank serveren. Je bespaart hiermee personeelskosten zonder in te leveren op je terras-aanbod.


 

Ontvang gratis terrastrends 2023!

Ben jij klaar voor het terrasseizoen 2023? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt direct:

Terrastrends 2023: meer rendement uit jouw horecaterras
✔ De laatste acties & aanbiedingen om slim in te kopen
✔ De laatste trendsontwikkelingen en events

Al meer dan 400.000 klanten besparen wekelijks met onze scherpe acties en laten zich inspireren!

Bespaar personeelskosten op je terras

Hoe werk je efficiënter in jouw keuken? Je bespaart mankracht door gebruik te maken van ons Slimme Keuken assortiment. Of heb je wel eens gedacht om snelle én smaakvolle terrasfood te serveren met onze Kleinste Keuken?