• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Samen slimmer

Efficiënt werken

Hoe werk je efficiënter in jouw keuken? Je bespaart al mankracht door gebruik te maken van ons Slimme Keuken assortiment. Veel van deze componenten zijn gebruiksklaar, zoals de sauzen, crèmes of voorgegaarde vleesproducten. Culinaire kwaliteit, consistentie, tijdwinst in de keuken en tóch jouw creativiteit kunnen gebruiken. Dát is Samen Slimmer met Sligro!

Werk efficiënter in de keuken met:

×

Dukdalf werkt met componenten van Slimme Keuken

Restaurantmanager Nikki, van restaurant Dukdalf in Kerkdriel, gebruikt de componenten van Slimme Keuken. En met succes. Het werk in de keuken wordt hiermee versneld én de creatieve vrijheid van de chef's blijft behouden. 

''We gebruiken de kwalitatieve componenten van Slimme Keuken. Het levert veel tijdwinst op in de mise-en-place. Dat scheelt enorm in personeelskosten. De artikelen van Slimme Keuken gebruiken we als basis voor onze eigen recepten. Hierdoor behouden onze chef's hun creativiteit. Dat vinden we belangrijk.''

Bespaar op personeelskosten

Personeelstekort? Stijgende kosten? Marges die onder druk staan? Met Slimme Keuken bespaar je tijd en personeelskosten zonder verlies van kwaliteit of creativiteit. Slimme Keuken staat voor tijdsbesparing door het gebruik van slimme componenten tijdens de mise-en-place.

Slimme ingrediënten

De 3 beloftes van Slimme Keuken

✔ Tijdwinst: 40% minder arbeidsuren in je mise-en-place
✔ Minimaal 65% marge per gerecht
✔ Behoud van kwaliteit en creativiteit

Een selectie met tijdbesparende producten

Hoewel de term 'convenience' nog vaak niet wordt omarmd, zien we juist dat steeds meer ondernemers en chefs besluiten om convenience te ondernemen en koken. Zij begrijpen dat de ontwikkelingen in de maatschappij vragen om een andere manier van werken. 'Convenience oplossingen' kunnen hierbij zeker een uitkomst zijn. 


 

Deze horecahelden werken met Slimme Keuken

Constante kwaliteit leveren met minder personeel, tegen minder kosten en in minder tijd - het kan! Deze vier Horecahelden leveren het bewijs. Lees de verhalen en laat je inspireren.

Slimme apparatuur

Wil jij meer omzet uit food halen? Maar heb je onvoldoende (geschoold) personeel? Of geen plek voor een uitgebreide keuken? Ga dan aan de slag met Kleinste Keuken. Dit foodconcept bestaat uit meer dan 80 gerechten die te bereiden zijn in één apparaat: de Merrychef.

Onze keuken, jouw ambacht

Je gasten iedere dag weer hoogstaande gerechten serveren, is arbeidsintensief en vraagt om vakmanschap. Maar, goed personeel is schaars. Daarnaast is de druk op de marges hoger dan ooit. Dat vraagt om een slimme aanpak. Meer marge in minder tijd, met behoud van je eigen signatuur en klasse. 

Culivers, het verlengstuk van jouw keuken

CuliVers is onze keuken waar we dagelijks complete maaltijden en maaltijdbereidingen met kwaliteit produceren. Altijd vers, volgens jouw receptuur of uit ons eigen assortiment.

Trainingen en events

Ook interessant voor jou