Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Remia Tomaten ketchup & Fruitlife Kers zwart zoet 

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Haarlem | Galley Cuisine VIP Inflight Catering

Bo Tan

Bo Tan is samen met André Seijbel eigenaar van Galley Cuisine VIP Inflight Catering. Ze hebben allebei als chef op privéjets gevlogen.

'Om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk om gebruik te maken van Slimme Keuken'

Bo tan is samen met André Seijbel eigenaar van Galley Cuisine VIP Inflight Catering.

'Vliegtuigeten in de commerciële luchtvaart is berucht om de belabberde kwaliteit. Maar in de privéluchtvaart is dat wel anders'

'Met ons team verzorgen we de inflight catering voor vips die hoge culinaire eisen en verwachtingen hebben. Wij koken daarom altijd op maat, volgens de - soms heel specifieke - wensen van de vip. De grootste uitdaging zit ’m daarbij niet in het koken zelf, maar in het zorgen dat de gerechten aan boord goed kunnen worden uitgeserveerd. Als er een chef meevliegt, is dit niet zo’n probleem. Maar meestal is de cabin crew verantwoordelijk voor het verwarmen en uitserveren van de gerechten. Dan valt en staat alles met duidelijke instructies. Gebruikmaken van de componenten van Slimme Keuken is voor ons belangrijk om de kwaliteit te waarborgen. Je kunt van een flight attendant niet verwachten dat hij of zij een verse hollandaisesaus opwarmt en tussen alle andere werkzaamheden door ook nog oplet of de saus niet gaat schiften. De sauzen van Slimme Keuken zijn via moleculaire processen zo aangepast dat je ze niet kunt verpesten. Ook niet als we de saus zelf nog verder op smaak brengen, bijvoorbeeld door champignons of morieljes toe te voegen. Bovendien zijn de sauzen lang houdbaar zonder dat ze in kwaliteit achteruit gaan. Daarnaast gebruiken we de cressen en eetbare bloemetjes van Slimme Keuken, omdat microgroente ‘levende ingrediënten’ bevat: je consumeert de energie uit het levende plantje. Onze vips willen het allerbeste en deze kruidentuintjes dragen daar zeker aan bij.'

Zeeduivel met spinazie, zeekraal, wittewijnsaus en kruidentuintje

Meer Horecahelden

Hot topics