• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Chocolade

Tijdens het dessert mag chocolade natuurlijk niet ontbreken. Met chocolade kun je heel veel verschillende kanten op. Denk creatief of speel juist in op klassiekers. Denk aan een XXL chocolate cookie om te delen of chocolademousse, maar ook heerlijke toppings. Of aan smeltchocolade: wit, chocolade, puur en ruby. Vergeet daarnaast de benodigde materialen niet voor bereiding. 

Het zwarte goud

Chocolade kent oneindig veel smaken én toepassingen. Ga voor een hartig gerecht met parelhoen of een royale  vegan chocolate cake. De mogelijkheden zijn eindeloos, jij bepaalt! Je leest alles over het zwarte goud in ons lente inspiratiemagazine. 

Chocoladetruffel

Smaakvol hoeft niet moeilijk te zijn. Sommige kersttoetjes zet je in een handomdraai op tafel. Deze chocoladetruffels zijn daar een voorbeeld van. Een stuke puur genieten in een chocolade jasje. Rijkelijk bedekt met verschillende soorten crunch. Van gehakte nootjes, specerijen en kokosrasp tot goudpoeder en gemalen koekjes. Of ga voor de vegan bliss balls variant. 

Chocolade van topkwaliteit

Of je nu zelf aan de slag gaat, of op zoek bent naar een kant-en-klaaroplossing; Sligro biedt je volop chocolade-inspiratie. We bieden je uitsluitend chocoladeproducten van goede kwaliteit. Of het nu gaat om toppings, cacao, chocoladepasta, gruffels brownies, moelleuxs of om een heerlijke chocolademousse.

Zak 1 kilo
Zak 1 kilo
Doos 1 kilo
Pot 600 gram
Bonbiance
Cacaotruffels
Doos 250 gram
Doos 250 gram
Doos 250 gram
Maison Niels de Veye
Brownie chocolade taart
Doos 1,35 kilo
Doos 4 stuks x 60 gram
Doos 570 gram
Traiteur De Paris
Moelleux chocolade
Doos 10 stuks
Mona Lisa
Chocolade cups
Bak 28 stuks x 10 gram
Mona Lisa
Chocolade cups
Bak 28 stuks x 10 gram
Zak 800 gram
Chef's Bakery
American cookie mix
Zak 1 kilo
Pak 2,5 kilo
Zak 2,5 kilo
Callebaut Finest Belgian chocolate
Melk chocolade callets 823
Pak 2,5 kilo
Callebaut Finest Belgian chocolate
Witte chocolade callets cw2
Pak 2,5 kilo

Non-food

Om zelf de beste gerechten met chocolade te kunnen maken en serveren, kies je voor de beste producten. Want niet alleen de kwaliteit van de chocolade is hierbij belangrijk. Met het juiste materiaal maak je in een handomdraai de mooiste creaties. Van een plaatmes om chocolade te bewerken, tot een werkplank om te tempereren.

Per stuk
Per stuk
Per stuk
Doos
Doos 500 stuks