• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Gourmet

Bij Sligro vind je kwaliteitsproducten om gemakkelijk je gourmet naar een hoger niveau te brengen. Wil je meer? Met een beetje creativiteit kun je met gourmet écht uitpakken. Zie gourmetten als een bereidingsmethode. Jij bent de chef.

Gemakkelijke gourmet

Voor veel mensen is gourmetten dé traditie voor de feestdagen. Dit jaar eens extra uitpakken? In onze vestigingen vind je een uitgebreid assortiment van topkwaliteit. Zo vind je bij Sligro vier versspeciaalzaken onder één dak. Onze specialisten adviseren je graag. 

Zak 1 kilo
Zak 500 gram

Culinair adviseurs

Wil je je deze feestdagen iets anders dan standaard gourmetten? Onze culinair adviseurs maakten de mooiste gerechtjes zodat jij uit kan pakken met gourmet. Ga naar een van onze vestigingen en vraag hen gerust naar producttips, bijzondere bereidingen of om ander advies op maat.

Gourmet recepten

Zie gourmet als een bereidingsmethode, waar je veel meer mee kunt dan bakken. Ga aan de slag met deze gourmet recepten voor je eigen kleine culinaire gerechtjes. Je gasten zullen versteld staan!

Vers van Het Huys
Proscuitto di italia
Pak 140 gram
Smeding
Prei
Zak 1 kilo
Cup 140 gram
Smeding
Flespompoen
Stuk 1 kilo
1 ST ca 300 GR
Pak
Zak 500 gram
Sanlucar
Sweet ananas
Per stuk
Pak 4 stuks x 37,5 gram
Sligro Spice Market
Kaneel gemalen
Blik 65 gram
Sligro Spice Market
Chilipepers gemalen
Blik 50 gram
Sanissimo
Roomijs vanille
Bak 1,5 liter
Pak
Doos 1 kilo
Pak 20 stuks x 25 gram

Gourmetpannen

Bij Sligro vind je vanzelfsprekend ook alle apparatuur voor je kwaliteitsgourmet. Van een 4 in 1 tafelgrill, gourmetsets van RVS of bamboe tot een XXL bakplaat. Met deze laatste kun je samen om tafel en terwijl je voldoende afstand bewaart.

Prima Donna
Bakplaat XXL
Doos
Doos
Prima Donna
Tafelgrill bamboe
Doos

Lekker voor erbij

Geniet bij je gourmet van vers brood met heerlijke dips en sauzen. Salades zorgen voor een fris acent en mogen dus niet ontbreken. Door de kiezen voor de snijsaldes van Smeding zet je deze in een handomdraai op tafel. 

Bak 500 gram
Rois de France
Andalouse saus
Pot 25 cl
Rois de France
Samoerai
Pot 25 cl
Flesje 50 cl
Pak 2 stuks x 305 gram
Flesje 50 cl
Bak 500 gram

Meer bereidingen aan tafel

Raclette en fondue zijn ook typische tafelbereidingen voor de feestdagen. Gezellig met je gasten rond de tafel en ter plekke de heerlijkste gerechten bereiden. Even is iedereen de chef. Inspiratie nodig? Bij Sligro vind je alles wat je nodig hebt.