Exclusief verkrijgbaar
Alex Meijer | Thee met toekomst
Alex Meijer staat voor topkwaliteit en heeft buitengewoon veel oog voor people en planet. Laat je inspireren door culinair adviseur Diogo Manzoni!
Exclusief verkrijgbaar
Alex Meijer | Thee met toekomst
Alex Meijer staat voor topkwaliteit en heeft buitengewoon veel oog voor people en planet. Laat je inspireren door culinair adviseur Diogo Manzoni!
Chaud Devant
Bedrijfskleding horeca
Op zoek naar een professionele outfit waar iedereen zich fijn in voelt? Kijk eens naar de horeca-kleding van Chaud Devant.
Elke worst is een gerecht op zich
Brandt & Levie
De makers van Brandt & Levie leerden veel van Italiaanse worstmakers. Hun credo: elke worst is een gerecht. Lees alles over hun passie voor worst.
Koken op echt vuur!
Buitenkoken 2.0
Bied je gasten de ultieme vuurbeleving. Bij Sligro shop je alles voor een professionele buitenkeuken, van tafelgrill tot OFYR vuurschaal.
100% gerecycled Dutch design
Combekk pannen
Verduurzaam je gear in de keuken met pannen van 100% gerecycled materiaal. Extra mooi als het ook nog eens Dutch design van topkwaliteit is.
Wat doen ze precies?
De culinair adviseur
Culinair adviseurs van Sligro geven workshops en demonstraties en staan klanten bij met raad en daad. Ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.
Exclusief verkrijgbaar
De Groene Hen
Eierproducten van De Groene Hen hebben als eerste in de markt een duurzaam keurmerk. Maak kennis met dit merk, exclusief verkrijgbaar bij Sligro!
Alles uit je wijnkaart
Horeca-wijnselectie
Ontdek Sligro's horeca-wijnselectie en profiteer van extra voordelen, zoals wijnadvies op maat. Zo haal je alles uit je wijnkaart!
Exclusief verkrijgbaar
Dinnerland | soepen en meer
De ambachtelijk geproduceerde soepen van Dinnerland zijn goed op smaak, maar bieden zeker ook ruimte voor de chef om er een eigen draai aan te geven.
Jeroen Bavelaars keuze
Iberico varkensprocureur
Aan de slag met varkensnek? Waarom niet! Chef Jeroen Bavelaar werkt graag met dit deel van het varken. Ontdek waarom!
Inclusieve ondernemers
Kansen bieden aan mensen met een 'rugzakje'. Maak kennis met drie inspirerende foodbedrijven die hier bewust voor kiezen.
De keuken van de toekomst
Keuken innovaties
Vuilnisbakken de deur uit, meer sfeerverlichting, supersnelle ovens en data-analyse: een paar voorbeelden van hoe de Futureproof keuken eruitziet.
Edgaras Razminas
Piper-Heidsieck
Speciaal aanbevolen door topsommelier Edgaras Razminas: Champagne Rare. Lees snel waarom deze zeldzaam lekkere champagne Edgaras' favoriet is!
Zuivere geitenzuivel
Polle geitenkaas
In de Vlaamse streek De Kempen bevindt zich de hoeve van Kempense Geitenkaas Polle. Dit familiebedrijf maakt ambachtelijke en duurzame geitenzuivel.
Peter Lute's keuze
Rode bieten
Gasten laten ervaren dat iets heel anders kan smaken dan je verwacht. Het lukt Peter Lute met rode biet.
Alles over vleeskeuren
Slagersvak
Wat komt er zoal kijken bij het keuren en verwerken van vlees? Deze reportage biedt een kijkje achter de schermen bij een vleesverwerkingsbedrijf.
Duurzame stadsdistributie
Sligro wegtrein
In de binnenstad van Den Bosch test Sligro met 100% elektrisch bezorgen. Een game-changer op het gebied van stadsdistributie? Als het aan ons ligt wel.
Exclusief verkrijgbaar
Zuivel van Meyerij
Romige zuivel tegen een goede prijs - dat is het zuivelassortiment van Meyerij. Lees meer over dit merk, exclusief verkrijgbaar bij Sligro!