• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
100% gerecycled Dutch design

Combekk pannen

Ingrediënten met een goed verhaal, dat is al bijna vanzelfsprekend. Maar hoe Futureproof is jouw kookgerei eigenlijk? Een mooie stap om ook je gear te verduurzamen zijn pannen van 100% gerecycled materiaal. Vooral mooi als het ook nog eens stoer Dutch design van topkwaliteit is.

Gemaakt van oude fietsen, treinrails en fabrieksafval

IJzer verliest nooit zijn kwaliteit. Vreemd dus eigenlijk, dat er nauwelijks pannen worden geproduceerd van gerecycled materiaal. Het Nederlandse Combekk begon in 2016 braadpannen, ofwel Dutch ovens, te maken van omgesmolten oude treinrails.

Nog altijd is het wereldwijd een van de weinige bedrijven die 100% gerecyclede pannen en ander kookgerei produceren. De afgelopen jaren is het bedrijf blijven innoveren met nieuwe grondstoffen: onder meer oude fietsen, afgedankte machines en resten uit de auto-industrie.

Ook rvs en aluminium worden inmiddels gerecycled en verwerkt tot hoogwaardige pannen, geschikt voor intensief professioneel gebruik. Nog belangrijker dan de herkomst van de grondstoffen is de kwaliteit, vindt Combekk.

De Dutch ovens, skillets, koekenpannen en kookpannen moeten lange tijd meegaan en op topniveau blijven presteren. In veel professionele keukens zijn dan ook al Combekk-pannen te vinden, en bekende chefs als Jonnie Boer en Sidney Schutte zijn fan.

Sterk staaltje steakpan

Zoek niet verder naar de ideale steakpan. Deze pan van 100% gerecycled roestvrijstaal is ontworpen voor professionele koks en uitgebreid getest in restaurantkeukens. De extra dikke sandwichbodem van ruim 6 mm zonder coating zorgt voor perfecte hitteverdeling. Geschikt voor elke warmtebron.

Alles onder controle

De gelijkmatige, snelle warmtegeleiding en het lichte gewicht van aluminium worden bij deze pannen gecombineerd met een duurzame keramische anti-aanbaklaag (PFAS- en BPA-vrij). De koekenpannen zijn betrouwbaar en handig in het gebruik, voor zowel professionals als thuiskoks.

Krachtpatser

De ultieme pan voor het perfect bruin schroeien van vlees, maar ook voor panpizza, taarten, risotto en het bakken of stoven van bijgerechten… deze skillet is een echte alleskunner. Hij heeft een duurzame emaillaag aan binnen- en buitenkant. Voor elke warmtebron, waaronder inductie en zelfs de barbecue. In rood, zwart en oranje.

Oranje boven

Deze prachtig ontworpen en zeer robuuste Dutch oven is ideaal voor slow cooking, smoren, braden en nog veel meer. Hij is voorzien van sterk en slijtvast email aan binnen- en buitenkant. Een favoriete pan voor het leven. In rood, zwart en oranje.

Hot topics