Soep

Het perfecte lunchgerecht

#1 De ware margemaker de ideale invulling voor jouw menu
#2 Serveer een unieke ervaring met Share a soup
#3 Handig én mooi: presenteer in een eyecatcher disposable

Een goed gevulde soep is het perfecte lunchgerecht maar ook perfect om te serveren als voorgerecht. Helemaal in de koude herfst- en wintermaanden. En niet geheel onbelangrijk; een enorme margemaker, trendy timesaver en het ideale gerecht om waste tegen te gaan. Wil je van jouw soep echt iets bijzonders maken? Kies dan voor een bijzondere presentatie! 

SOUPSMOOTHIES

Jouw gasten zijn dol op gezonde smoothies en verse sappen, maar wij gaan een stap verder. Heerlijke herfstpureesoepen, gemaakt van verse ingrediënten of van de convenience oplossingen van Dinnerland. Ideaal voor het komende najaar en het winterseizoen. Deze lunchgerechten zijn geschikt voor "to go" en voor op het winterterras. Maakt er een verrassend concept van en kies je eigen ingrediënten en toppings.

FESTIVALSOEPEN

Soep is trendy comfortfood in optima forma. Ontzettend veelzijdig van huisgemaakt tot kant-en-klaar. Zowel voor de zomer als in het najaar is deze ware margemaker de ideale invulling voor jouw foodtruck. In samenwerking met de Soup Rebels van Unilever Food Solutions ontwikkelden we een aantal festival soepen. Ga voor een kruidige Thaise Tom Kha Kai kippensoep, de pittige pompoensoep of probeer de frisse bloody Mary soepcocktail. 

SHARE A SOUP

Een warme kop soep is een populair voorgerecht. Maar een goed gevulde soep kan eenvoudig als lunchgerecht dienen. Maak van soep een lunchgerecht met onderscheidend vermogen. Met Share a Soup ben je vernieuwend en serveer je een unieke ervaring. Iedere gast stelt zijn eigen soep samen met de basis soep en schaaltjes vol verse ingrediënten. Pas de receptuur en presentatie aan zodat het past bij je zaak.

Romige soep van kropsla met reepjes gerookte forel

Crèmesoep van botersla

Soepen hoeven niet duur te zijn: deze heerlijke crèmesoep van botersla is volledig budgetproof. Op deze pagina vind je tevens een heel budgetbustersmenu.

Soep klassiekers gaaf gepresenteerd