Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Hela Satésaus, Merba Paasassorti & Lunetta Sprits

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Veelgestelde vragen

Betalen in de vestiging

In al onze Sligro-vestigingen kun je contant, via pin/contactloos of met Mastercard of Visa betalen. Overige creditcards worden niet geaccepteerd.

Aankoopoverzicht opvragen

Wil je een afnameoverzicht ontvangen, neem dan contact op met je Sligro-vestiging of jouw klantenservice in de bezorgservice. Vermeld hierbij duidelijk je klantnummer en de periode waarover je het afnameoverzicht wil ontvangen..

Factuur

De aankoopfactuur geldt tevens als garantiebewijs. Bewaar deze daarom goed.

Heb je een Sligro-account, dan kun je makkelijk al je facturen terugvinden. Log hiervoor in en ga naar het uitklapmenu naast je naam. Kies hier het kopje facturen. Heb je geen account en ben je wel al klant, dan kun je deze hier aanvragen.

Daarnaast kun je ook bij de receptie in jouw Sligro-vestiging een kopiefactuur opvragen of online via onze klantenservice.

Garantievoorwaarden

Sligro biedt een garantietermijn van 2 jaar op grootkeukenapparatuur van het merk Elite, koffieapparatuur van het merk Alex Meijer en huishoudelijke apparatuur van het merk Prima Donna. Op alle overige apparatuur geldt een garantietermijn van 1 jaar. Met deze service is Sligro uniek in Nederland. Lees voor meer informatie de garantievoorwaarden. Deze zijn beschikbaar in iedere Sligro-vestiging.

Mocht binnen de garantietermijn een storing optreden dan zorgt Sligro voor de reparatie. Volledig kosteloos, dus inclusief onderdelen, arbeidsloon en eventuele voorrijkosten. Moeilijk verplaatsbare apparaten worden in geval van storingen bij jou in de zaak door specialisten gerepareerd.

Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of de Sligro-vestiging waar je het artikel hebt gekocht.

Prijsinformatie en BTW

Prijzen zijn enkel te zien na login. Al onze prijzen online op sligro.nl zijn exlcusief btw.

Prijzen zijn enkel te zien na login. Als je een klant bent in onze zelfbedieningsvestigingen en je hebt nog geen online account, dan kun je hier een account aanvragen.

De prijzen van al onze lopende folderaanbiedingen kun je online bekijken onder aanbiedingen.

Voor alle overige prijsinformatie verwijzen wij je naar onze zelfbedieningsvestingen waar wij de actuele prijzen bij de artikelen in het schap vermelden.

Alle prijzen in onze folders zijn exclusief btw.

Alle prijzen op onze schapkaartjes zijn exclusief btw.