Veelgestelde vragen

Aanmelden nieuwsbrief

Iedereen kan zich aanmelden voor een of meerdere Sligro-nieuwsbrieven. Je kunt onderscheid maken in aanmelding voor acties & aanbiedingen en inspiratie & persoonlijke tips. Het is natuurlijk ook mogelijk om je voor beide aan te melden.

Wil je onze nieuwsbrieven en aanbiedingen ontvangen, ga dan direct naar aanmelden nieuwsbrief.

Je kunt je afmelden voor een specifieke Sligro-nieuwsbrief door deze te openen in je postvak en onderaan de nieuwsbrief te klikken op de link ‘afmelden’.

Als je geen nieuwsbrieven meer in je postvak hebt, wacht dan tot je weer een e-mail van ons ontvangt.

Vanwege de verwerking van de afmelding kan het voorkomen dat je nog eenmaal een e-mail ontvangt. Zodra de afmelding is verwerkt ontvangt je geen e-mail meer van ons.

Let op: om helemaal geen mails meer van ons te ontvangen is het noodzakelijk je af te melden voor al onze mailingen.

Vaak worden de afbeeldingen in een e-mail automatisch geblokkeerd door je e-mailprogramma. Je kunt er in dat geval per e-mail voor kiezen om de plaatjes alsnog te tonen. Of voeg ons e-mailadres mail@e.sligro.nl toe aan de ‘lijst met veilige afzenders’ van je e-mailprogramma.

Mogelijk wordt de Sligro-nieuwsbrief geblokkeerd door de spamfilter van je e-mailprogramma. De nieuwsbrief wordt in dat geval geblokkeerd of komt automatisch in een map ‘ongewenste e-mail’ terecht in plaats van in de standaard mailbox. Voeg in dat geval ons e-mailadres mail@e.sligro.nl toe aan de ‘lijst met veilige afzenders’ van je e-mailprogramma.

ZiN inspiratielab

ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van blogs, trainingen, trendtours en culinaire events.

ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

Klik op deze link om alle trainingen, blogs, travels en events te bekijken en jezelf aan te melden.

MagaZiNe

Het eigen tijdschrift van Sligro, magaZiNe, verschijnt drie keer per jaar en is zo lang de voorraad strekt gratis mee te nemen bij je bezoek aan een Sligro-vestiging. Uiteraard zijn ook zijn alle uitgaves digitaal beschikbaar.

De recepten die in magaZiNe staan zijn ook los te vinden. Je vindt ze hier.

Sponsoring

Sponsoren is keuzes maken, bewuste keuzes. Als Sligro hebben wij ervoor gekozen om een aantal op de mens gerichte sociaal-maatschappelijke activiteiten voor een langere periode te ondersteunen. Deze initiatieven worden door ons zorgvuldig geselecteerd. Daarmee voorkomen we dat de beschikbare middelen versnipperd raken over veel en verschillende projecten.

Lees voor meer informatie ons sponsorbeleid.