• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Shichirin tafelbarbecue

Indruk maken doe je met een tafelbereiding. Het geeft een extra dimensie aan de eetervaring van je gasten. Ga bijvoorbeeld voor de Japanse tafelbarbecue shichirin: succes verzekerd! Met de shichirin grill je op verfijnde wijze smaakmakende gerechtjes.

Japans grillen

Een Shichirin tafelbarbecue is een grill die oorspronkelijk uit Japan komt. Het kenmerkt zich door zijn kleine formaat en strakke ontwerp, waardoor het perfect is voor gebruik op tafel. Door de speciale kolen die worden gebruikt, krijgen gerechten een unieke smaak. Vaak is dit binchotan houtskool, dat bekend staat om zijn hoge dichtheid en zuiverheid. Hiermee krijg je een intense hitte en minimale rookontwikkeling en dus een karakteristieke, rokerige smaak.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de Shichirin tafelgrill is eenvoudig. Vul de grill met binchotan houtskool en steek aan. Wacht tot de houtskool een gloeiende gloed heeft en leg dan het vlees, vis of groentes op het rooster. Dankzij de compacte afmetingen van de Shichirin worden gerechten snel gegrild. Betrek op deze manier je gasten bij de bereiding van (zomerse) gerechten.

Shichirin tafelbarbecues bij Sligro

Accessoires voor de Shichirin

Ook interessant voor jou?