• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van recepten tot handige tools

Alles over barbecue

Zeg je zomer, dan zeg je barbecue. Dompel je onder in de wereld van het barbecueën met meer dan 200 heerlijke recepten, handige tools, barbecuetechnieken en meer.

Uitgelicht: ribeye recepten

Ribeye steak, met zijn rijke marmering en sappige textuur, is een favoriet onder vleesliefhebbers wereldwijd. Ontdek de geheimen achter dit mooie stuk vlees. Ga voor een klassieke bereiding, zoals grillen of serveer een smaakvolle zomerse salade met ribeye die gegarandeerd indruk maakt. Ontdek nieuwe manieren om dit luxe vlees te serveren en verras je gasten met mooie bereidingen!

Ribeye bij Sligro

Vlees, vis of vega

BBQ inspiratie voor ieder niveau

Ga je voor eenvoudige bereiding op de barbecue of pak je uit en laat je het vlees of de groente uren garen? Sligro helpt je op weg op ieder barbecueniveau.

Persoonlijke receptinspiratie voor de BBQ

Zeg je zomer, dan zeg je natuurlijk barbecue! Wij helpen jou de perfecte recepten voor de BBQ te vinden en geven je tips en inspiratie over handige tools en barbecuetechnieken. 

Salades en smaakmakers

Barbecues, tools en technieken

BBQ-technieken

De barbecuetechniek bepaalt de kwaliteit! Grillmaster Marc van Herk vertelt je al zijn barbecuegeheimen in zes tutorials.

Barbecues

Barbecues zijn er in vele soorten en maten. Bekijk hier het complete assortiment van kamado's tot gasbarbecues. 

BBQ Tools

De juiste barbecuetools maken barbecueën veel gemakkelijker. Sligro biedt een breed assortiment aan professionele barbecuetools.

Brandstof

Ga je voor houtskool of briketten? Kijk hier welke brandstof het beste bij jouw gerechten en tools passen.

Barbecue in het seizoen