• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt
Van kamado en open fire tot houtskool-, gas en elektrische BBQ

Barbecues

Barbecues zijn er in vele soorten en maten. Voor welke je het beste kunt gaan? Dat hangt af van je persoonlijke wensen. Of je nu kiest voor een houtskoolbarbecue, een gasbarbecue of een kamado; bij Sligro vind je een passende barbecue.

Kamado

Een kamado zoals een Big Green Egg, Yakiniku, Bonfire of de Grill Guru is ideaal om je vlees op hoge temperatuur te grillen en vervolgens op lage temperatuur te laten garen.

Houtskoolbarbecues

De populairste manier van barbecueën is nog steeds met houtskool of briketten. Met een houtskoolbarbecue geef je vlees die bekende rokerige smaak. 

Koken op open vuur

Deze eyecatcher is de meest traditionele vorm van outdoor cooking: koken op open vuur. Kies dan voor een store grillring. Zo heb je een houtgestookte vuurschaal en bakplaat in één.

Elektrisch en gas

Extra snel en gemakkelijk de heerlijkste barbecuegrechten bereiden? Met een elektrische of gasbarbecue is binnen enkele minuten de juiste temperatuur bereikt. 

Brandstof

Wanneer ga je voor houtskool en wanneer voor briketten? De keuze hangt af van wat (en hoe) je het wil bereiden. Meer weten? Hier lees je er alles over!

Barbecue topics

Alles voor jouw BBQ

Meer BBQ-inspiratie