• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Buitengewoon lente

Na een winter binnen en weinig contact vraagt de lente erom weer meer naar buiten te gaan. Deze lente gaan we weer ‘gewoon genieten’ van buitengewone gerechten met buitengewoon gezelschap. De specialisten van Sligro helpen je om er dit voorjaar en tijdens Pasen culinair op uit te gaan. Met een buitengewoon assortiment kwaliteitsproducten en de lekkerste recepten maken we van een voorjaarsbarbecue, picknick, paasontbijt, paasbrunch, borrel of een diner weer echt iets bijzonders. 

Lentemenu inspiratie

Sligro biedt dit voorjaar volop inspiratie voor een heerlijk lentemenu. Van brunch, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts tot de meest lekkere voorjaarsverwennerijen. Ontdek deze lente samen met Sligro de overheerlijke smaken van dit buitengewone seizoen. 

Lente inspiratiemagazine

Blader door ons lente inspiratiemagazine. Met maar liefst 104 pagina’s aan recepturen voor je lentemenu, paasbrunch en voorjaarsborrel. Met volop productinspiratie, trends, tips en meer. 

×

Speciale momenten

Naast brunch en diner zijn er meer momenten waarmee je deze lente uit kunt pakken. Ga aan de slag met heerlijke borrelhapjes, verras je gasten met buitengewone wijnen, lentebieren en kleurrijke smoothies of laat je inspireren door onze culinair adviseurs. 

Borrelhapjes

Alles voor een buitengewone borrel. Kies voor huisgemaakt, kant-en-klaar of maak een combinatie van borrelhapjes. Laat je inspireren door de (veilige) manieren van presenteren.

Lentedranken

Van brunch en borrel tot diner, voor elke gelegenheid en bij elk gerecht is er deze lente een passende drank te vinden. Klik door voor inspiratie en schenk het voorjaar in een glas. 

Culinair Adviseurs

Onze culinair adviseurs hebben je enorm veel culinaire inspiratie te bieden. Ga aan de slag met de gerechten van onze culinair adviseurs en zet deze lente iets buitengewoons op tafel. 

Meer lente-inspiratie

Ontdek de mogelijkheden met (vegan) kaas of chocola, of dompel jezelf onder in de wereld van barbecues en terras. Presenteer je gerechten to go in duurzame disposables of ga voor de mooiste tafelstyling met glaswerk en servies in dé trendkleuren van dit voorjaar.

Buitengewoon assortiment

Lente is meer dan alleen Pasen. Dit voorjaar staat Sligro voor je klaar met de beste producten. Bekijk hier het lente-assortiment.

Lente bij Sligro