• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuwe lente

De lente staat voor een nieuw begin. Voor een fonkelnieuw seizoen met nieuwe inspiratie en energie. We kijken er reikhalzend naar uit. Naar een frisse start vol beloften en ontmoetingen onder het genot van de lekkerste gerechten en dranken. Tijd voor een nieuwe lente!

Inspiratie lentegerechten

Sligro biedt volop voorjaars-inspiratie voor een heerlijk lentemenu. Van brunch, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts tot de lekkerste zoete voorjaarsverwennerijen. Ontdek samen met Sligro de overheerlijke smaken van de lente.

Speciale momenten

Lentedranken

Van brunch tot borrel, voor elke gelegenheid en bij elk gerecht is een passende lentedrank te vinden. Lees verder voor heerlijke inspiratie.

Borrelhapjes

Hier vind je alles voor een heerlijke borrel. Kies voor huisgemaakt, kant-en-klaar of een combinatie en maak indruk met de presentatie.

Koken in de lente

Prachtige kleuren en smaken: het lenteseizoen biedt volop inspiratie om met bekende en verrassende producten uit het seizoen te koken.

Global cuisine

Ga mee op culinaire ontdekkingstocht en proef van wereldse smaken uit alle windrichtingen. Dát is koken zonder grenzen!

Asperges

Het voorjaar is hét seizoen van asperges. Hier vind je alle inspiratie om de meest bijzondere gerechten te maken met het witte goud.

Gourmet

Ga voor avondvullend genieten met gourmet. Ga voor vlees, vis én vega producten van topkwaliteit, dus voor elk wat wils.

Lente BBQ

Barbecueën kan elk seizoen. Ook een mooie voorjaarsdag sluit je fijn af met een van deze smakelijke gerechten van de barbecue.

Vegan

Zet de heerlijkste, plantaardige gerechten op tafel met deze smakelijke vegan recepten en groene inspiratie.

Tafelstyling

Een brunch of diner gepland? Vergeet de tafelaankleding niet! Een mooi servies, chic glas of luxe tafelloper geeft net dat beetje extra.

Meer voor de lente

Sligro staat voor je klaar dit voorjaar. Op deze pagina vind je de lekkerste recepten, combinaties en producten om mee aan de slag te gaan in deze nieuwe lente. Ook vind je hier alles voor een smaakvol Pasen. Een paasbrunch of paasdiner op de planning staan? Neem eens een kijkje bij de paasrecepten of de paaszoetwaren.

Gezellig borrelen? Met frisse lente dranken en lekkere borrelhapjes steel je de show. Ga voor een mooie tafelstyling om de borrel net dat extra’s te geven. Zin om te bakken en grillen, kijk dan eens bij de pagina’s over gourmetten en de bbq. Perfect om een fijne lentedag mee af te sluiten! Tot slot proef je van de meest smaakvolle wereldkeukens onder het kopje Global Cuisine.