• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alles voor een vrolijk Pasen

Met Pasen pakken we uit! Steel de show met bijzondere brunchrecepten met ei, bak je eigen desembrood of verras je gasten met een Italiaans butterboard. Of ga voor traditioneel  en kies voor een uitgebreide gourmet. Bij Sligro vind je alle inspiratie voor een heerlijke paastafel. 

 

Paasontbijtrecepten

Op zoek naar ontbijtrecepten voor Pasen? Op deze pagina vind je heerlijke inspiratie voor een paasontbijt met bijvoorbeeld gekaramelliseerd citrusfruit. Of wat dacht je van royaal belegd smørrebrød?


 

Paasbrunch- en -lunchrecepten

Van allerlei eirecepten tot rijkelijk belegde broodjes, luxe tosti's en bakba met ananas en mango: maak deze Pasen een feestje van de lunch met deze heerrlijke brunchgerechten!

Paasgourmet

Met gourmetten kun je echt alle kanten op, van vlees tot vis en vega. Perfect voor een gezelschap met verschillende dieetwensen. Bij Sligro vind je alle producten voor een gourmet van topkwaliteit. 

Borrelen met Pasen

Pasen is bij uitstek het moment om te delen met dierbaren. Sligro biedt volop inspiratie voor een uitgebreide borrel.

Paasdinerrecepten

Op zoek naar een smakelijk hoofdgerecht of dessert voor Pasen? Hier vind je gegarandeerd een passend en bijzonder recept om jouw paasdiner compleet te maken. 

Paaszoetwaren

Pasen kan niet zonder de heerlijkste chocolade en andere zoete lekkernijen. Bekijk hier het complete assortiment paaszoetwaren; van eitjes tot koek en chocoladehazen.

Meer culinaire inspiratie

Van brunch tot gourmet en amuses tot borrelhapjes. Hier vind je alle inspiratie voor een smaakvolle lente.