• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Nieuwe lente, nieuwe kansen

✔ Slim voorbereid zijn op het terrasseizoen?
✔ Weten wat er speelt op het gebied van terrasfood- en dranken?
✔ Met minder personeel een vol terras bedienen?
✔ Op de hoogte zijn van kakelvers seizoensassortiment?

Sligro helpt je graag verder zodat jij dit voorjaar optimaal bent voorbereid om een terrasseizoen te draaien als nooit tevoren!

Haal het optimale uit jouw terras

Bij de eerste zonnestralen weer gevulde terrassen en stralende gezichten van je gasten, dat is iets om naar uit te zien. Wij helpen je waar we maar kunnen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het voorjaarsseizoen, zodat jij het maximale uit je terras kan halen. 

Terras

Een goed terras is het visitekaartje van je zaak. De juiste aankleding en verzorging zorgt voor stopkracht, waarmee je al snel kan rekenen op een verdubbeling van je omzet! 

Kakelvers seizoensassortiment

Wij staan klaar voor je met onze mooie producten. Van verspartners waar we op kunnen bouwen, zoals Ruig, Smitvis, Kaldenberg en Smeding. Zodat jouw gasten het beste van het beste voorgeschoteld krijgen. 

Oosterscheldekreeft

Van eind maart tot medio juli mogen uit de Oosterschelde kreeften worden gevangen. Vanwege de fijne smaak is deze kreeft een ware delicatesse.

Geniet van asperges

Binnen 24 uur van teler naar je bord, door onze nauwe samenwerking is het mogelijk. Kraakvers geleverd dus. Dat voel, zie en proef je! 

Bovenop de actualiteit

Om je klaar te stomen voor de lente zijn wij er voor jou en helpen we jou waar we maar kunnen. Met handige tips, hulp bij de start van het ijsseizoen, inspiratie voor bezorgen en picknick to go en andere topics bovenop de actualiteit.