• Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt
Culinaire trend

Crazy = Perfect

Als het goed smaakt, is het goed. Ook als je bepaalde combinaties niet meteen bij elkaar zou bedenken. Durf te kiezen voor crazy combi's! 

Blog Crazy = Perfect

In de horeca wordt er flink op los gemixt als het gaat om het samenvoegen van elementen uit alle windstreken. Kimchi loaded fries? Klinkt misschien gek, maar smaakt perfect. Een pizza san choy bau? Waarom ook niet. Alles kan en alles mag, want als het lekker is, dan werkt het gewoon!

Recepten

Kimchi loaded fries? Pizza san choy bau? Waarom niet! De wereld is een voorraadkast vol ingrediënten die je naar hartenlust kunt samenvoegen en perfectioneren. 

Tandoori-naanburger

Indiase tandoorikip gecombineerd met naanbrood, maar dan in hamburger - vorm! Frisheid komt van tomaat, koriander, limoenrasp en -sap, lime-chilli chutney en komkommer.

Pizza san choy bau

De oorsprong van san choy bau, sla-wraps, ligt naar verluidt in Hongkong. Combineer dat met een Italiaans jasje in de vorm van een pizza bianca met daarop een chiffonade van little gem et voilà: multiculti ten top.

Korean breakfast burrito

Denk aan een Mexicaanse burrito en vervolgens aan de hippe, Californische breakfastburrito’s… Voeg daar gekruide, gefrituurde kip en rijst aan toe en je hebt een Koreaanse ontbijtburrito boordevol smaak.

Kibbeh nayeh van wagyu

De wereldberoemde Libanese ballen maar dan gevuld met bulgur en supermals, zelfgedraaid wagyugehakt. Extra smaak komt van een uitgekiende specerijenmix van onder meer korianderzaad, piment, zwarte peperkorrels, kruidnagel, komijnzaad, kaneel en nootmuskaat.

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends

 • Culinaire trend

  World Heritage Food

  Elk land heeft z'n eigen culinaire tradities en gebruiken. Ga mee op culinaire ontdekking langs deze wereldse gerechten.

 • Culinaire trend

  Allergieën en diëten in de horeca

  Maak als horecazaak het verschil met oprechte aandacht voor dieetwensen en allergenen. Ontwikkel eens een 'veilige' variant van bekende klassiekers.

 • Culinaire trend

  7x idee voor koffie & thee

  Meer beleving bieden met koffie en thee? Niet moeilijk. Want overal ter wereld ontstaan nieuwe trendsmaken. Ontdek ze zelf!