• Ruim assortiment en aanbiedingen
 • Volop inspiratie en oplossingen
 • Altijd een vestiging in de buurt
Culinaire trend

7x idee voor koffie en thee

Koffie en thee: verwarmend en verbindend. Al eeuwen gedronken en toch volop in ontwikkeling. Verras je gasten met de nieuwste trends. 

Blog 7x idee voor koffie en thee

Overal ter wereld worden sociale momenten omlijst en versterkt door koffie en thee. En overal ter wereld ontstaan nieuwe trendsmaken. Vietnamese yoghurtkoffie of tea punch met appelcider bijvoorbeeld. Met variaties van nu zet je een ultieme koffie- en theebeleving neer. 

Recepten

Van Vietnamese yoghurtkoffie tot tea punch met appelcider - ontdek de nieuwste trends in koffie en thee! Met variaties van nu zet je deze winter de ultieme beleving neer.

Pumpkin spice latte

Onverminderd populair: pumpkin spice latte. Logisch ook, want de combinatie van pompoen met room, melkschuim, koffie én specerijen maakt deze drank onweerstaanbaar romig en kruidig.

Matcha chai latte met flower sprinkles

Een combinatie van twee populaire warme dranken uit Azië: chai latte uit India en matcha uit Japan. Het levert een zachte, romige en kruidige drank op. De flower sprinkles zorgen voor een kleurrijk accent én een subtiele smaaknuance.

Koffie-kardemom spritz

Een koud drankje, maar dankzij de kardemom en de koffie toch heel verwarmend. De perfecte cocktail voor deze winter!

Japanse koffie jelly

In Japan is dit dessert razend populair, maar in Nederland zie je het nog niet veel. Een gemiste kans, want het is snel te maken en ziet er geweldig uit. Ook lekker met een topping van kaneel- of cacaopoeder.

Producten uit deze recepten

Meer culinaire trends

 • Culinaire trend

  Allergieën en diëten in de horeca

  Maak als horecazaak het verschil met oprechte aandacht voor dieetwensen en allergenen. Ontwikkel eens een 'veilige' variant van bekende klassiekers.

 • Culinaire trend

  Crazy = perfect

  De meest vergezochte foodcombi's zijn vaak de meest geslaagde. Laat je inspireren door de gekste foodcombi's.

 • Culinaire trend

  World Heritage Food

  Elk land heeft z'n eigen culinaire tradities en gebruiken. Ga mee op culinaire ontdekking langs deze wereldse gerechten.