Alle Horecahelden

Van slimme ondernemers en culinaire chefs tot gastheren en -vrouwen die hospitality naar een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door de bevlogen verhalen van deze toppers uit de horeca. 

  • Alkmaar | 1480 Foodbar

    Diederik Waal

    Door te kiezen voor kwaliteit in eenvoud, bracht Diederik het aantal handelingen in de keuken fors terug. Zo is nieuw personeel ook sneller ingewerkt.

  • Amsterdam | Baut

    Angelo Kremmydas

    Yotam Ottolenghi is de inspiratiebron voor Angelo Kremmydas. Angelo profiteert nog steeds van wat hij in Yotams restaurant leerde. Check wat dat is!

  • Amsterdam | Cedars

    Elias Sumer

    Als je met Midden-Oosterse smaken bent opgegroeid, is dat in Libanees restaurant Cedars een pre. Eigenaar Elias vertelt hoe hij zijn team samenstelt.

  • Amsterdam | Kanarie Club

    Angela Kesselaar

    Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.

  • Amsterdam | Loof Catering

    Bruck Goede

    Klanten kunnen per dag bestellen en hoeven daardoor minder weg te gooien. Het is een van de manieren waarop Loof Catering verspilling voorkomt.

  • Amsterdam | Meatless District

    Cathalijne Huijben

    In de keuken van Meatless District komen alleen plantaardige ingrediënten binnen, die zoveel mogelijk lokaal geteeld zijn.

  • Amsterdam | t Heemelrijck

    Nars Hemelrijk

    De verwachtingen laag houden en ze overtreffen met goede service, dat is de strategie. Belangrijke troef zijn de gerechten uit de tijd van Nars' opa.

  • Antwerpen | Het Gebaar

    Roger van Damme

    Ferran Adrià is een belangrijke leermeester geweest voor chef Roger van Damme. Lees hier hoe Ferran Roger vernieuwend leerde koken.

  • Arnhem | Kies Menu

    Bauke Dekker

    Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!

  • Breda | Big Belly Bar

    Jet van de Griendt

    Alleen als mensen positief over je praten, red je het als horecazaak. Daarom is goed gastvrouwschap zo belangrijk, vindt Jet van de Griendt.

  • Breda | Nerdish

    Felipe & Marconi Moscoso Cruz

    Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.

  • Burrata | Den Haag

    Chris Brosius

    Chris is fan van de Italiaanse keuken. Vanwege de eenvoud van de gerechten vraagt het selecteren van de beste ingrediënten wel aandacht.

  • De Lutte | De Bloemenbeek

    Joey Roozeboom & Matthijs Mulder

    Joey Roozeboom werkt in de keuken van Matthijs Mulder, chef de cuisine bij De Bloemenbeek in De Lutte.

  • De Moer | HGE Groep

    Alistair Miskimming

    Chef Alistair Miskimming ziet Jamie Oliver als belangrijke leermeester. Ontdek wat Jamie hem leerde en hoe hij daar nog steeds van profiteert.

  • Den Bosch | Boluca

    Lucas Schrover & Bobby Doomernik

    Lucas Schrover was tot voor kort de chef van Bobby Doomernik, nu zijn ze compagnons in hun eigen bedrijf Boluca.

  • Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan

    Peter Derks

    Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat!

  • Den Bosch | Restaurant Van Aken

    Bas Hoekstra

    Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.

  • Eindhoven | Bunkr

    Marc op de Weegh

    Verwacht in het eerste AI-gestuurde restaurant geen onpersoonlijke behandeling. Door processen te automatiseren, is er juist meer tijd aan tafel.

  • Eindhoven | Dirty Fries

    Hugo van Wandelen

    Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.

  • Eindhoven | Le Cozy

    Bruno Braga

    Chef Bruno Braga leerde veel in de tijd dat hij voor de beroemde Sloveense chef Mario Lesnik werkte. Lees snel welke lessen hij onthouden heeft.

  • Groenlo | Cubanos

    Tim Peters

    Van cultuurverschillen in zijn team merkt Tim Peters eigenlijk niets. Hij ziet vooral de voordelen van een team met veel nationaliteiten.

  • Haarlem | Galley Cuisine VIP Inflight Catering

    Bo Tan

    Dankzij Slimme Keuken kan iedereen de gerechten van deze cateraar voor de privéluchtvaart goed uitserveren. De kwaliteit blijft zo gewaarborgd.

  • Haarlem | Mano Restaurant

    Kevin Kion & Daniël Damen

    Ze lopen er niet mee te koop, maar achter de schermen speelt duurzaamheid mee in alles wat ze doen. Voor de chefs van Mano is dat vanzelfsprekend.

  • Harderwijk | De Boterlap

    Michah van Dijk & Dennis van Veenendaal

    Michah van Dijk kwam binnen als afwasser bij De Boterlap in Harderwijk onder leiding van chef Dennis van Veenendaal.

  • Helmond en Nijmegen | Lux Concepts

    Ronald van Heugten

    Door de mise-en-place in één keuken te centreren en gebruik te maken van Slimme Keuken, kan er in elke zaak van Lux Concepts een kok minder staan.

  • Hilversum | Meddens

    Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas

    Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Jose Ignacio Ferradas, chef bij Meddens uit Hilversum.

  • Hoek van Holland | Torpedoloods

    Linda Geers

    Met een puntensysteem maakt Linda Geers voor haar team inzichtelijk hoe gastvrijheid werkt. Zelf maakt ze altijd tijd voor een praatje.

  • La Famiglia & Amore | Harderwijk

    Jeffrey en Cheryl Schoonderwal

    De Italiaanse keuken heeft een duidelijke basis die zorgt voor herkenbaarheid, vinden broer en zus. Ze maken hier gebruik van in hun restaurants.

  • Leiden | Zirkus

    Rob van Wijnen

    Je voortdurend aanpassen aan de omstandigheden, dat kunnen ze bij Zirkus als geen ander. Het vereist wel creativiteit en een positieve instelling.

  • Linguini Trattoria | Amsterdam

    Lorenzo Isidoro

    In Italië draait koken om passie en gevoel, dat willen mensen graag zelf ervaren. Chef Lorenzo brengt dat gevoel naar Amsterdam.

  • Maarssen | Le Brasseur

    Marijn Brouwer

    Bij le Brasseur zorgen ze goed voor het personeel. Dat resulteert in een hecht team met vaste gezichten. Het begin van gastvrijheid!

  • Meerdere vestigingen | Racesquare

    Floris Boers

    Omdat Racesquare gebruikmaakt van Slimme Keuken, hoeft er niet altijd een kok te zijn. Bovendien kunnen gasten snel eten en dan verder racen.

  • Oosterhout | Wijnhuis De Blauwe Camer

    Tessa Ritzen

    Gastvouw Tessa boft met haar goede gebeugen en ervaren team. Hierdoor kunnen ze terugkerende gasten een nóg betere ervaring geven dan de eerste keer.

  • Otterlo | De Waldhoorn

    Jan Willem Bloem

    Werken met een multicultureel team heeft zo z'n voordelen, vindt Jan Willem Bloem. Lees verder en ontdek welke voordelen dat zijn.

  • Pastoe Foodbar | Utrecht

    Jacopo Crivellari

    Volgens de Italiaanse chef Jacopo heeft de populareit van de Italiaanse keuken vooral te maken met de ligging en de landschappen van Italië.

  • Roermond | One

    Joep Gommans & Edwin Soumang

    Joep Gommans werkte in het voorjaar van 2021 in de keuken van Edwin Soumang, eigenaar en chef bij restaurant One in Roermond.

  • Rotterdam | Food&i

    Roland Mathyi

    Je impact zichtbaar én meetbaar maken, daar zetten ze bij Food&i op in. Ook dringen ze samen met hun klanten verspilling terug.

  • Rotterdam | Savor & Nosh

    Nadja van Berkum

    Een oprechte glimlach maakt het verschil, is de overtuiging van gastvrouw Nadja van Berkum. Ook goed luisteren naar gasten vindt ze heel belangrijk.

  • Tilburg | Gastrobar Rix

    Ricky Spijkers

    Kosten en tijd besparen, dat zijn voor Ricky de belangrijkste redenen om met Slimme Keuken te werken. Hij voegt wel altijd een eigen touch toe.

  • Utrecht | Guillotine

    Guillermo Wijnen

    Chef Guillermo ziet koken voor iemand met een allergie als een uitdaging. Dat wordt gewaardeerd door gasten, net als de oprechte aandacht aan tafel.

  • Valkenburg | Ambrozijn

    Sven Nijenhuis

    Gasten van Ambrozijn eten in een ontspannen ambiance, terwijl ze zien wat er gebeurt in de keuken. Het concept is onderscheidend in Limburg.

  • Waalwijk | Haven 12

    Christophe Davoust

    Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!

  • Zeddam | Hotel Ruimzicht

    Tom Geerdink

    Twee Oekraiense vluchtelingen zijn een aanwinst voor het keukenteam van chef Tom. Hij vertelt over zijn ervaringen.

  • Zoetermeer | Puurr aan de Dobbe

    Reno Hilgersom

    Bieden wat er in een stad nog niet is, het beste uit een pand halen en tegen de stroom in ondernemen - dat is hoe Reno Hilgersom voor succes gaat.

  • De Moer | HGE Groep

    Alistair Miskimming

    Chef Alistair Miskimming ziet Jamie Oliver als belangrijke leermeester. Ontdek wat Jamie hem leerde en hoe hij daar nog steeds van profiteert.

  • Amsterdam | Kanarie Club

    Angela Kesselaar

    Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.

  • Amsterdam | Baut

    Angelo Kremmydas

    Yotam Ottolenghi is de inspiratiebron voor Angelo Kremmydas. Angelo profiteert nog steeds van wat hij in Yotams restaurant leerde. Check wat dat is!

  • Den Bosch | Restaurant Van Aken

    Bas Hoekstra

    Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.

  • Arnhem | Kies Menu

    Bauke Dekker

    Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!

  • Haarlem | Galley Cuisine VIP Inflight Catering

    Bo Tan

    Dankzij Slimme Keuken kan iedereen de gerechten van deze cateraar voor de privéluchtvaart goed uitserveren. De kwaliteit blijft zo gewaarborgd.

  • Amsterdam | Loof Catering

    Bruck Goede

    Klanten kunnen per dag bestellen en hoeven daardoor minder weg te gooien. Het is een van de manieren waarop Loof Catering verspilling voorkomt.

  • Eindhoven | Le Cozy

    Bruno Braga

    Chef Bruno Braga leerde veel in de tijd dat hij voor de beroemde Sloveense chef Mario Lesnik werkte. Lees snel welke lessen hij onthouden heeft.

  • Amsterdam | Meatless District

    Cathalijne Huijben

    In de keuken van Meatless District komen alleen plantaardige ingrediënten binnen, die zoveel mogelijk lokaal geteeld zijn.

  • Burrata | Den Haag

    Chris Brosius

    Chris is fan van de Italiaanse keuken. Vanwege de eenvoud van de gerechten vraagt het selecteren van de beste ingrediënten wel aandacht.

  • Waalwijk | Haven 12

    Christophe Davoust

    Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!

  • Alkmaar | 1480 Foodbar

    Diederik Waal

    Door te kiezen voor kwaliteit in eenvoud, bracht Diederik het aantal handelingen in de keuken fors terug. Zo is nieuw personeel ook sneller ingewerkt.

  • Amsterdam | Cedars

    Elias Sumer

    Als je met Midden-Oosterse smaken bent opgegroeid, is dat in Libanees restaurant Cedars een pre. Eigenaar Elias vertelt hoe hij zijn team samenstelt.

  • Meerdere vestigingen | Racesquare

    Floris Boers

    Omdat Racesquare gebruikmaakt van Slimme Keuken, hoeft er niet altijd een kok te zijn. Bovendien kunnen gasten snel eten en dan verder racen.

  • Utrecht | Guillotine

    Guillermo Wijnen

    Chef Guillermo ziet koken voor iemand met een allergie als een uitdaging. Dat wordt gewaardeerd door gasten, net als de oprechte aandacht aan tafel.

  • Eindhoven | Dirty Fries

    Hugo van Wandelen

    Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.

  • Pastoe Foodbar | Utrecht

    Jacopo Crivellari

    Volgens de Italiaanse chef Jacopo heeft de populareit van de Italiaanse keuken vooral te maken met de ligging en de landschappen van Italië.

  • Otterlo | De Waldhoorn

    Jan Willem Bloem

    Werken met een multicultureel team heeft zo z'n voordelen, vindt Jan Willem Bloem. Lees verder en ontdek welke voordelen dat zijn.

  • La Famiglia & Amore | Harderwijk

    Jeffrey en Cheryl Schoonderwal

    De Italiaanse keuken heeft een duidelijke basis die zorgt voor herkenbaarheid, vinden broer en zus. Ze maken hier gebruik van in hun restaurants.

  • Breda | Big Belly Bar

    Jet van de Griendt

    Alleen als mensen positief over je praten, red je het als horecazaak. Daarom is goed gastvrouwschap zo belangrijk, vindt Jet van de Griendt.

  • Haarlem | Mano Restaurant

    Kevin Kion & Daniël Damen

    Ze lopen er niet mee te koop, maar achter de schermen speelt duurzaamheid mee in alles wat ze doen. Voor de chefs van Mano is dat vanzelfsprekend.

  • Hoek van Holland | Torpedoloods

    Linda Geers

    Met een puntensysteem maakt Linda Geers voor haar team inzichtelijk hoe gastvrijheid werkt. Zelf maakt ze altijd tijd voor een praatje.

  • Linguini Trattoria | Amsterdam

    Lorenzo Isidoro

    In Italië draait koken om passie en gevoel, dat willen mensen graag zelf ervaren. Chef Lorenzo brengt dat gevoel naar Amsterdam.

  • Eindhoven | Bunkr

    Marc op de Weegh

    Verwacht in het eerste AI-gestuurde restaurant geen onpersoonlijke behandeling. Door processen te automatiseren, is er juist meer tijd aan tafel.

  • Maarssen | Le Brasseur

    Marijn Brouwer

    Bij le Brasseur zorgen ze goed voor het personeel. Dat resulteert in een hecht team met vaste gezichten. Het begin van gastvrijheid!

  • Rotterdam | Savor & Nosh

    Nadja van Berkum

    Een oprechte glimlach maakt het verschil, is de overtuiging van gastvrouw Nadja van Berkum. Ook goed luisteren naar gasten vindt ze heel belangrijk.

  • Amsterdam | t Heemelrijck

    Nars Hemelrijk

    De verwachtingen laag houden en ze overtreffen met goede service, dat is de strategie. Belangrijke troef zijn de gerechten uit de tijd van Nars' opa.

  • Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan

    Peter Derks

    Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat!

  • Zoetermeer | Puurr aan de Dobbe

    Reno Hilgersom

    Bieden wat er in een stad nog niet is, het beste uit een pand halen en tegen de stroom in ondernemen - dat is hoe Reno Hilgersom voor succes gaat.

  • Tilburg | Gastrobar Rix

    Ricky Spijkers

    Kosten en tijd besparen, dat zijn voor Ricky de belangrijkste redenen om met Slimme Keuken te werken. Hij voegt wel altijd een eigen touch toe.

  • Leiden | Zirkus

    Rob van Wijnen

    Je voortdurend aanpassen aan de omstandigheden, dat kunnen ze bij Zirkus als geen ander. Het vereist wel creativiteit en een positieve instelling.

  • Antwerpen | Het Gebaar

    Roger van Damme

    Ferran Adrià is een belangrijke leermeester geweest voor chef Roger van Damme. Lees hier hoe Ferran Roger vernieuwend leerde koken.

  • Rotterdam | Food&i

    Roland Mathyi

    Je impact zichtbaar én meetbaar maken, daar zetten ze bij Food&i op in. Ook dringen ze samen met hun klanten verspilling terug.

  • Helmond en Nijmegen | Lux Concepts

    Ronald van Heugten

    Door de mise-en-place in één keuken te centreren en gebruik te maken van Slimme Keuken, kan er in elke zaak van Lux Concepts een kok minder staan.

  • Valkenburg | Ambrozijn

    Sven Nijenhuis

    Gasten van Ambrozijn eten in een ontspannen ambiance, terwijl ze zien wat er gebeurt in de keuken. Het concept is onderscheidend in Limburg.

  • Oosterhout | Wijnhuis De Blauwe Camer

    Tessa Ritzen

    Gastvouw Tessa boft met haar goede gebeugen en ervaren team. Hierdoor kunnen ze terugkerende gasten een nóg betere ervaring geven dan de eerste keer.

  • Groenlo | Cubanos

    Tim Peters

    Van cultuurverschillen in zijn team merkt Tim Peters eigenlijk niets. Hij ziet vooral de voordelen van een team met veel nationaliteiten.

  • Zeddam | Hotel Ruimzicht

    Tom Geerdink

    Twee Oekraiense vluchtelingen zijn een aanwinst voor het keukenteam van chef Tom. Hij vertelt over zijn ervaringen.

Ook interessant

Hot topics