Amsterdam | Kanarie Club
Angela Kesselaar
Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.
Amsterdam | Kanarie Club
Angela Kesselaar
Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.
Arnhem | Kies•Menu
Bauke Dekker
Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is! Kijk binnen bij Bauke van Kies•Menu uit Arnhem.
Breda | Nerdish
Felipe & Marconi Moscoso Cruz
Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.
Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan
Peter Derks
Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat! Kijk binnen bij Peter van Oven Aan, Kom Eraan uit Den Bosch.
Den Bosch | Restaurant Van Aken
Bas Hoekstra
Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.
Eindhoven | Dirty Fries
Hugo van Wandelen
Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.
Hilversum | Meddens
Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas
We spreken de jonge doelgroep aan met ons grote assortiment cocktails en hippe biersoorten.
Waalwijk | Haven 12
Christophe Davoust
Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!