Amsterdam | Baut
Angelo Kremmydas
Yotam Ottolenghi is de inspiratiebron voor Angelo Kremmydas. Angelo profiteert nog steeds van wat hij in Yotams restaurant leerde. Check wat dat is!
Amsterdam | Baut
Angelo Kremmydas
Yotam Ottolenghi is de inspiratiebron voor Angelo Kremmydas. Angelo profiteert nog steeds van wat hij in Yotams restaurant leerde. Check wat dat is!
Amsterdam | Cedars
Elias Sumer
Als je met Midden-Oosterse smaken bent opgegroeid, is dat in Libanees restaurant Cedars een pre. Eigenaar Elias vertelt hoe hij zijn team samenstelt.
Amsterdam | Kanarie Club
Angela Kesselaar
Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.
Antwerpen | Het Gebaar
Roger van Damme
Ferran Adrià is een belangrijke leermeester geweest voor chef Roger van Damme. Lees hier hoe Ferran Roger vernieuwend leerde koken.
Arnhem | Kies•Menu
Bauke Dekker
Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!
Breda | Nerdish
Felipe & Marconi Moscoso Cruz
Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.
De Lutte | De Bloemenbeek
Joey Roozeboom & Matthijs Mulder
Joey Roozeboom werkt in de keuken van Matthijs Mulder, chef de cuisine bij De Bloemenbeek in De Lutte.
De Moer | HGE Groep
Alistair Miskimming
Chef Alistair Miskimming ziet Jamie Oliver als belangrijke leermeester. Ontdek wat Jamie hem leerde en hoe hij daar nog steeds van profiteert.
Den Bosch | Boluca
Lucas Schrover & Bobby Doomernik
Lucas Schrover was tot voor kort de chef van Bobby Doomernik, nu zijn ze compagnons in hun eigen bedrijf Boluca.
Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan
Peter Derks
Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat! Kijk binnen bij Peter van Oven Aan, Kom Eraan uit Den Bosch.
Den Bosch | Restaurant Van Aken
Bas Hoekstra
Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.
Eindhoven | Dirty Fries
Hugo van Wandelen
Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.
Eindhoven | Le Cozy
Bruno Braga
Chef Bruno Braga leerde veel in de tijd dat hij voor de beroemde Sloveense chef Mario Lesnik werkte. Lees snel welke lessen hij onthouden heeft.
Groenlo | Cubanos
Tim Peters
Van cultuurverschillen in zijn team merkt Tim Peters eigenlijk niets. Hij ziet vooral de voordelen van een team met veel nationaliteiten.
Harderwijk | De Boterlap
Michah van Dijk & Dennis van Veenendaal
Michah van Dijk kwam binnen als afwasser bij De Boterlap in Harderwijk onder leiding van chef Dennis van Veenendaal.
Hilversum | Meddens
Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas
We spreken de jonge doelgroep aan met ons grote assortiment cocktails en hippe biersoorten.
Otterlo | De Waldhoorn
Jan Willem Bloem
Werken met een multicultureel team heeft zo z'n voordelen, vindt Jan Willem Bloem. Lees verder en ontdek welke voordelen dat zijn.
Roermond | One
Joep Gommans & Edwin Soumang
Joep Gommans werkte in het voorjaar van 2021 in de keuken van Edwin Soumang, eigenaar en chef bij restaurant One in Roermond.
Waalwijk | Haven 12
Christophe Davoust
Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!
Zeddam | Hotel Ruimzicht
Tom Geerdink
Twee Oekraiense vluchtelingen zijn een aanwinst voor het keukenteam van chef Tom. Hij vertelt over zijn ervaringen.