Alkmaar | 1480 Foodbar
Diederik Waal
Door te kiezen voor kwaliteit in eenvoud, bracht Diederik het aantal handelingen in de keuken fors terug. Zo is nieuw personeel ook sneller ingewerkt.
Alkmaar | 1480 Foodbar
Diederik Waal
Door te kiezen voor kwaliteit in eenvoud, bracht Diederik het aantal handelingen in de keuken fors terug. Zo is nieuw personeel ook sneller ingewerkt.
Amsterdam | Baut
Angelo Kremmydas
Yotam Ottolenghi is de inspiratiebron voor Angelo Kremmydas. Angelo profiteert nog steeds van wat hij in Yotams restaurant leerde. Check wat dat is!
Amsterdam | Cedars
Elias Sumer
Als je met Midden-Oosterse smaken bent opgegroeid, is dat in Libanees restaurant Cedars een pre. Eigenaar Elias vertelt hoe hij zijn team samenstelt.
Amsterdam | Kanarie Club
Angela Kesselaar
Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.
Amsterdam | Loof Catering
Bruck Goede
Klanten kunnen per dag bestellen en hoeven daardoor minder weg te gooien. Het is een van de manieren waarop Loof Catering verspilling voorkomt.
Amsterdam | Meatless District
Cathalijne Huijben
In de keuken van Meatless District komen alleen plantaardige ingrediënten binnen, die zoveel mogelijk lokaal geteeld zijn.
Amsterdam | t Heemelrijck
Nars Hemelrijk
De verwachtingen laag houden en ze overtreffen met goede service, dat is de strategie. Belangrijke troef zijn de gerechten uit de tijd van Nars' opa.
Antwerpen | Het Gebaar
Roger van Damme
Ferran Adrià is een belangrijke leermeester geweest voor chef Roger van Damme. Lees hier hoe Ferran Roger vernieuwend leerde koken.
Arnhem | Kies Menu
Bauke Dekker
Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!
Breda | Big Belly Bar
Jet van de Griendt
Alleen als mensen positief over je praten, red je het als horecazaak. Daarom is goed gastvrouwschap zo belangrijk, vindt Jet van de Griendt.
Breda | Nerdish
Felipe & Marconi Moscoso Cruz
Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.
Burrata | Den Haag
Chris Brosius
Chris is fan van de Italiaanse keuken. Vanwege de eenvoud van de gerechten vraagt het selecteren van de beste ingrediënten wel aandacht.
De Lutte | De Bloemenbeek
Joey Roozeboom & Matthijs Mulder
Joey Roozeboom werkt in de keuken van Matthijs Mulder, chef de cuisine bij De Bloemenbeek in De Lutte.
De Moer | HGE Groep
Alistair Miskimming
Chef Alistair Miskimming ziet Jamie Oliver als belangrijke leermeester. Ontdek wat Jamie hem leerde en hoe hij daar nog steeds van profiteert.
Den Bosch | Boluca
Lucas Schrover & Bobby Doomernik
Lucas Schrover was tot voor kort de chef van Bobby Doomernik, nu zijn ze compagnons in hun eigen bedrijf Boluca.
Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan
Peter Derks
Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat!
Den Bosch | Restaurant Van Aken
Bas Hoekstra
Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.
Eindhoven | Bunkr
Marc op de Weegh
Verwacht in het eerste AI-gestuurde restaurant geen onpersoonlijke behandeling. Door processen te automatiseren, is er juist meer tijd aan tafel.
Eindhoven | Dirty Fries
Hugo van Wandelen
Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.
Eindhoven | Le Cozy
Bruno Braga
Chef Bruno Braga leerde veel in de tijd dat hij voor de beroemde Sloveense chef Mario Lesnik werkte. Lees snel welke lessen hij onthouden heeft.
Groenlo | Cubanos
Tim Peters
Van cultuurverschillen in zijn team merkt Tim Peters eigenlijk niets. Hij ziet vooral de voordelen van een team met veel nationaliteiten.
Haarlem | Galley Cuisine VIP Inflight Catering
Bo Tan
Dankzij Slimme Keuken kan iedereen de gerechten van deze cateraar voor de privéluchtvaart goed uitserveren. De kwaliteit blijft zo gewaarborgd.
Haarlem | Mano Restaurant
Kevin Kion & Daniël Damen
Ze lopen er niet mee te koop, maar achter de schermen speelt duurzaamheid mee in alles wat ze doen. Voor de chefs van Mano is dat vanzelfsprekend.
Harderwijk | De Boterlap
Michah van Dijk & Dennis van Veenendaal
Michah van Dijk kwam binnen als afwasser bij De Boterlap in Harderwijk onder leiding van chef Dennis van Veenendaal.
Helmond en Nijmegen | Lux Concepts
Ronald van Heugten
Door de mise-en-place in één keuken te centreren en gebruik te maken van Slimme Keuken, kan er in elke zaak van Lux Concepts een kok minder staan.
Hilversum | Meddens
Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas
Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Jose Ignacio Ferradas, chef bij Meddens uit Hilversum.
Hoek van Holland | Torpedoloods
Linda Geers
Met een puntensysteem maakt Linda Geers voor haar team inzichtelijk hoe gastvrijheid werkt. Zelf maakt ze altijd tijd voor een praatje.
La Famiglia & Amore | Harderwijk
Jeffrey en Cheryl Schoonderwal
De Italiaanse keuken heeft een duidelijke basis die zorgt voor herkenbaarheid, vinden broer en zus. Ze maken hier gebruik van in hun restaurants.
Leiden | Zirkus
Rob van Wijnen
Je voortdurend aanpassen aan de omstandigheden, dat kunnen ze bij Zirkus als geen ander. Het vereist wel creativiteit en een positieve instelling.
Linguini Trattoria | Amsterdam
Lorenzo Isidoro
In Italië draait koken om passie en gevoel, dat willen mensen graag zelf ervaren. Chef Lorenzo brengt dat gevoel naar Amsterdam.
Maarssen | Le Brasseur
Marijn Brouwer
Bij le Brasseur zorgen ze goed voor het personeel. Dat resulteert in een hecht team met vaste gezichten. Het begin van gastvrijheid!
Meerdere vestigingen | Racesquare
Floris Boers
Omdat Racesquare gebruikmaakt van Slimme Keuken, hoeft er niet altijd een kok te zijn. Bovendien kunnen gasten snel eten en dan verder racen.
Oosterhout | Wijnhuis De Blauwe Camer
Tessa Ritzen
Gastvouw Tessa boft met haar goede gebeugen en ervaren team. Hierdoor kunnen ze terugkerende gasten een nóg betere ervaring geven dan de eerste keer.
Otterlo | De Waldhoorn
Jan Willem Bloem
Werken met een multicultureel team heeft zo z'n voordelen, vindt Jan Willem Bloem. Lees verder en ontdek welke voordelen dat zijn.
Pastoe Foodbar | Utrecht
Jacopo Crivellari
Volgens de Italiaanse chef Jacopo heeft de populareit van de Italiaanse keuken vooral te maken met de ligging en de landschappen van Italië.
Roermond | One
Joep Gommans & Edwin Soumang
Joep Gommans werkte in het voorjaar van 2021 in de keuken van Edwin Soumang, eigenaar en chef bij restaurant One in Roermond.
Rotterdam | Food&i
Roland Mathyi
Je impact zichtbaar én meetbaar maken, daar zetten ze bij Food&i op in. Ook dringen ze samen met hun klanten verspilling terug.
Rotterdam | Savor & Nosh
Nadja van Berkum
Een oprechte glimlach maakt het verschil, is de overtuiging van gastvrouw Nadja van Berkum. Ook goed luisteren naar gasten vindt ze heel belangrijk.
Tilburg | Gastrobar Rix
Ricky Spijkers
Kosten en tijd besparen, dat zijn voor Ricky de belangrijkste redenen om met Slimme Keuken te werken. Hij voegt wel altijd een eigen touch toe.
Utrecht | Guillotine
Guillermo Wijnen
Chef Guillermo ziet koken voor iemand met een allergie als een uitdaging. Dat wordt gewaardeerd door gasten, net als de oprechte aandacht aan tafel.
Valkenburg | Ambrozijn
Sven Nijenhuis
Gasten van Ambrozijn eten in een ontspannen ambiance, terwijl ze zien wat er gebeurt in de keuken. Het concept is onderscheidend in Limburg.
Waalwijk | Haven 12
Christophe Davoust
Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!
Zeddam | Hotel Ruimzicht
Tom Geerdink
Twee Oekraiense vluchtelingen zijn een aanwinst voor het keukenteam van chef Tom. Hij vertelt over zijn ervaringen.
Zoetermeer | Puurr aan de Dobbe
Reno Hilgersom
Bieden wat er in een stad nog niet is, het beste uit een pand halen en tegen de stroom in ondernemen - dat is hoe Reno Hilgersom voor succes gaat.
De Moer | HGE Groep
Alistair Miskimming
Chef Alistair Miskimming ziet Jamie Oliver als belangrijke leermeester. Ontdek wat Jamie hem leerde en hoe hij daar nog steeds van profiteert.
Amsterdam | Kanarie Club
Angela Kesselaar
Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.
Amsterdam | Baut
Angelo Kremmydas
Yotam Ottolenghi is de inspiratiebron voor Angelo Kremmydas. Angelo profiteert nog steeds van wat hij in Yotams restaurant leerde. Check wat dat is!
Den Bosch | Restaurant Van Aken
Bas Hoekstra
Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.
Arnhem | Kies Menu
Bauke Dekker
Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!
Amsterdam | Loof Catering
Bruck Goede
Klanten kunnen per dag bestellen en hoeven daardoor minder weg te gooien. Het is een van de manieren waarop Loof Catering verspilling voorkomt.
Eindhoven | Le Cozy
Bruno Braga
Chef Bruno Braga leerde veel in de tijd dat hij voor de beroemde Sloveense chef Mario Lesnik werkte. Lees snel welke lessen hij onthouden heeft.
Amsterdam | Meatless District
Cathalijne Huijben
In de keuken van Meatless District komen alleen plantaardige ingrediënten binnen, die zoveel mogelijk lokaal geteeld zijn.
Burrata | Den Haag
Chris Brosius
Chris is fan van de Italiaanse keuken. Vanwege de eenvoud van de gerechten vraagt het selecteren van de beste ingrediënten wel aandacht.
Waalwijk | Haven 12
Christophe Davoust
Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!
Alkmaar | 1480 Foodbar
Diederik Waal
Door te kiezen voor kwaliteit in eenvoud, bracht Diederik het aantal handelingen in de keuken fors terug. Zo is nieuw personeel ook sneller ingewerkt.
Amsterdam | Cedars
Elias Sumer
Als je met Midden-Oosterse smaken bent opgegroeid, is dat in Libanees restaurant Cedars een pre. Eigenaar Elias vertelt hoe hij zijn team samenstelt.
Breda | Nerdish
Felipe & Marconi Moscoso Cruz
Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.
Meerdere vestigingen | Racesquare
Floris Boers
Omdat Racesquare gebruikmaakt van Slimme Keuken, hoeft er niet altijd een kok te zijn. Bovendien kunnen gasten snel eten en dan verder racen.
Utrecht | Guillotine
Guillermo Wijnen
Chef Guillermo ziet koken voor iemand met een allergie als een uitdaging. Dat wordt gewaardeerd door gasten, net als de oprechte aandacht aan tafel.
Eindhoven | Dirty Fries
Hugo van Wandelen
Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.
Pastoe Foodbar | Utrecht
Jacopo Crivellari
Volgens de Italiaanse chef Jacopo heeft de populareit van de Italiaanse keuken vooral te maken met de ligging en de landschappen van Italië.
Otterlo | De Waldhoorn
Jan Willem Bloem
Werken met een multicultureel team heeft zo z'n voordelen, vindt Jan Willem Bloem. Lees verder en ontdek welke voordelen dat zijn.
La Famiglia & Amore | Harderwijk
Jeffrey en Cheryl Schoonderwal
De Italiaanse keuken heeft een duidelijke basis die zorgt voor herkenbaarheid, vinden broer en zus. Ze maken hier gebruik van in hun restaurants.
Breda | Big Belly Bar
Jet van de Griendt
Alleen als mensen positief over je praten, red je het als horecazaak. Daarom is goed gastvrouwschap zo belangrijk, vindt Jet van de Griendt.
Roermond | One
Joep Gommans & Edwin Soumang
Joep Gommans werkte in het voorjaar van 2021 in de keuken van Edwin Soumang, eigenaar en chef bij restaurant One in Roermond.
De Lutte | De Bloemenbeek
Joey Roozeboom & Matthijs Mulder
Joey Roozeboom werkt in de keuken van Matthijs Mulder, chef de cuisine bij De Bloemenbeek in De Lutte.
Haarlem | Mano Restaurant
Kevin Kion & Daniël Damen
Ze lopen er niet mee te koop, maar achter de schermen speelt duurzaamheid mee in alles wat ze doen. Voor de chefs van Mano is dat vanzelfsprekend.
Hoek van Holland | Torpedoloods
Linda Geers
Met een puntensysteem maakt Linda Geers voor haar team inzichtelijk hoe gastvrijheid werkt. Zelf maakt ze altijd tijd voor een praatje.
Linguini Trattoria | Amsterdam
Lorenzo Isidoro
In Italië draait koken om passie en gevoel, dat willen mensen graag zelf ervaren. Chef Lorenzo brengt dat gevoel naar Amsterdam.
Den Bosch | Boluca
Lucas Schrover & Bobby Doomernik
Lucas Schrover was tot voor kort de chef van Bobby Doomernik, nu zijn ze compagnons in hun eigen bedrijf Boluca.
Hilversum | Meddens
Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas
Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Jose Ignacio Ferradas, chef bij Meddens uit Hilversum.
Eindhoven | Bunkr
Marc op de Weegh
Verwacht in het eerste AI-gestuurde restaurant geen onpersoonlijke behandeling. Door processen te automatiseren, is er juist meer tijd aan tafel.
Maarssen | Le Brasseur
Marijn Brouwer
Bij le Brasseur zorgen ze goed voor het personeel. Dat resulteert in een hecht team met vaste gezichten. Het begin van gastvrijheid!
Harderwijk | De Boterlap
Michah van Dijk & Dennis van Veenendaal
Michah van Dijk kwam binnen als afwasser bij De Boterlap in Harderwijk onder leiding van chef Dennis van Veenendaal.
Rotterdam | Savor & Nosh
Nadja van Berkum
Een oprechte glimlach maakt het verschil, is de overtuiging van gastvrouw Nadja van Berkum. Ook goed luisteren naar gasten vindt ze heel belangrijk.
Amsterdam | t Heemelrijck
Nars Hemelrijk
De verwachtingen laag houden en ze overtreffen met goede service, dat is de strategie. Belangrijke troef zijn de gerechten uit de tijd van Nars' opa.
Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan
Peter Derks
Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat!
Zoetermeer | Puurr aan de Dobbe
Reno Hilgersom
Bieden wat er in een stad nog niet is, het beste uit een pand halen en tegen de stroom in ondernemen - dat is hoe Reno Hilgersom voor succes gaat.
Tilburg | Gastrobar Rix
Ricky Spijkers
Kosten en tijd besparen, dat zijn voor Ricky de belangrijkste redenen om met Slimme Keuken te werken. Hij voegt wel altijd een eigen touch toe.
Leiden | Zirkus
Rob van Wijnen
Je voortdurend aanpassen aan de omstandigheden, dat kunnen ze bij Zirkus als geen ander. Het vereist wel creativiteit en een positieve instelling.
Antwerpen | Het Gebaar
Roger van Damme
Ferran Adrià is een belangrijke leermeester geweest voor chef Roger van Damme. Lees hier hoe Ferran Roger vernieuwend leerde koken.
Rotterdam | Food&i
Roland Mathyi
Je impact zichtbaar én meetbaar maken, daar zetten ze bij Food&i op in. Ook dringen ze samen met hun klanten verspilling terug.
Helmond en Nijmegen | Lux Concepts
Ronald van Heugten
Door de mise-en-place in één keuken te centreren en gebruik te maken van Slimme Keuken, kan er in elke zaak van Lux Concepts een kok minder staan.
Valkenburg | Ambrozijn
Sven Nijenhuis
Gasten van Ambrozijn eten in een ontspannen ambiance, terwijl ze zien wat er gebeurt in de keuken. Het concept is onderscheidend in Limburg.
Oosterhout | Wijnhuis De Blauwe Camer
Tessa Ritzen
Gastvouw Tessa boft met haar goede gebeugen en ervaren team. Hierdoor kunnen ze terugkerende gasten een nóg betere ervaring geven dan de eerste keer.
Groenlo | Cubanos
Tim Peters
Van cultuurverschillen in zijn team merkt Tim Peters eigenlijk niets. Hij ziet vooral de voordelen van een team met veel nationaliteiten.
Zeddam | Hotel Ruimzicht
Tom Geerdink
Twee Oekraiense vluchtelingen zijn een aanwinst voor het keukenteam van chef Tom. Hij vertelt over zijn ervaringen.