• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alle Horecahelden

Van slimme ondernemers en culinaire chefs tot gastheren en -vrouwen die hospitality naar een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door de bevlogen verhalen van deze toppers uit de horeca. 

  • Amsterdam | Baut

    Angelo Kremmydas

    Yotam Ottolenghi is de inspiratiebron voor Angelo Kremmydas. Angelo profiteert nog steeds van wat hij in Yotams restaurant leerde. Check wat dat is!

  • Amsterdam | Cedars

    Elias Sumer

    Als je met Midden-Oosterse smaken bent opgegroeid, is dat in Libanees restaurant Cedars een pre. Eigenaar Elias vertelt hoe hij zijn team samenstelt.

  • Amsterdam | Kanarie Club

    Angela Kesselaar

    Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.

  • Antwerpen | Het Gebaar

    Roger van Damme

    Ferran Adrià is een belangrijke leermeester geweest voor chef Roger van Damme. Lees hier hoe Ferran Roger vernieuwend leerde koken.

  • Arnhem | Kies•Menu

    Bauke Dekker

    Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is!

  • Breda | Nerdish

    Felipe & Marconi Moscoso Cruz

    Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.

  • De Lutte | De Bloemenbeek

    Joey Roozeboom & Matthijs Mulder

    Joey Roozeboom werkt in de keuken van Matthijs Mulder, chef de cuisine bij De Bloemenbeek in De Lutte.

  • De Moer | HGE Groep

    Alistair Miskimming

    Chef Alistair Miskimming ziet Jamie Oliver als belangrijke leermeester. Ontdek wat Jamie hem leerde en hoe hij daar nog steeds van profiteert.

  • Den Bosch | Boluca

    Lucas Schrover & Bobby Doomernik

    Lucas Schrover was tot voor kort de chef van Bobby Doomernik, nu zijn ze compagnons in hun eigen bedrijf Boluca.

  • Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan

    Peter Derks

    Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat! Kijk binnen bij Peter van Oven Aan, Kom Eraan uit Den Bosch.

  • Den Bosch | Restaurant Van Aken

    Bas Hoekstra

    Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.

  • Eindhoven | Dirty Fries

    Hugo van Wandelen

    Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.

  • Eindhoven | Le Cozy

    Bruno Braga

    Chef Bruno Braga leerde veel in de tijd dat hij voor de beroemde Sloveense chef Mario Lesnik werkte. Lees snel welke lessen hij onthouden heeft.

  • Groenlo | Cubanos

    Tim Peters

    Van cultuurverschillen in zijn team merkt Tim Peters eigenlijk niets. Hij ziet vooral de voordelen van een team met veel nationaliteiten.

  • Harderwijk | De Boterlap

    Michah van Dijk & Dennis van Veenendaal

    Michah van Dijk kwam binnen als afwasser bij De Boterlap in Harderwijk onder leiding van chef Dennis van Veenendaal.

  • Hilversum | Meddens

    Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas

    We spreken de jonge doelgroep aan met ons grote assortiment cocktails en hippe biersoorten.

  • Otterlo | De Waldhoorn

    Jan Willem Bloem

    Werken met een multicultureel team heeft zo z'n voordelen, vindt Jan Willem Bloem. Lees verder en ontdek welke voordelen dat zijn.

  • Roermond | One

    Joep Gommans & Edwin Soumang

    Joep Gommans werkte in het voorjaar van 2021 in de keuken van Edwin Soumang, eigenaar en chef bij restaurant One in Roermond.

  • Waalwijk | Haven 12

    Christophe Davoust

    Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!

  • Zeddam | Hotel Ruimzicht

    Tom Geerdink

    Twee Oekraiense vluchtelingen zijn een aanwinst voor het keukenteam van chef Tom. Hij vertelt over zijn ervaringen.

Ook interessant

Hot topics