• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Alle Horecahelden

Van slimme ondernemers en culinaire chefs tot gastheren en -vrouwen die hospitality naar een hoger niveau tillen. Laat je inspireren door de bevlogen verhalen van deze toppers uit de horeca. 

  • Amsterdam | Kanarie Club

    Angela Kesselaar

    Millennials zijn bewuste eters: thema’s als duurzaamheid en gezondheid zijn belangrijk voor ze. Daar spelen wij actief op in.

  • Arnhem | Kies•Menu

    Bauke Dekker

    Kiezen voor duurzaamheid en 100% elektrische bezorging. Bauke weet wat futureproof ondernemen is! Kijk binnen bij Bauke van Kies•Menu uit Arnhem.

  • Breda | Nerdish

    Felipe & Marconi Moscoso Cruz

    Deze 'Online foodhall' bezorgt gerechten uit verschillende wereldkeukens vanaf één plek.

  • Den Bosch | Oven Aan, Kom Eraan

    Peter Derks

    Verse ingrediënten, veel groente en alles zelfgemaakt. Dát is waar Peter voor staat! Kijk binnen bij Peter van Oven Aan, Kom Eraan uit Den Bosch.

  • Den Bosch | Restaurant Van Aken

    Bas Hoekstra

    Aandacht voor duurzaamheid, véél beleving en instagrammable hoekjes. Kijk binnen bij Bas Hoekstra van Restaurant Van Aken uit Den Bosch.

  • Eindhoven | Dirty Fries

    Hugo van Wandelen

    Bezorging op e-bikes, verpakkingen van suikerriet en frites met luxe vega toppings. Kijk binnen bij Hugo van Dirty Fries uit Eindhoven.

  • Hilversum | Meddens

    Marcel Roelofsen & Jose Ignacio Ferradas

    We spreken de jonge doelgroep aan met ons grote assortiment cocktails en hippe biersoorten.

  • Waalwijk | Haven 12

    Christophe Davoust

    Voor de millennial-doelgroep is beleving buitengewoon belangrijk. Waar je ook kijkt, overal moet iets gebeuren. En dan vooral op tafel!

Ook interessant

Hot topics