• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Investeer in je personeel

Goed personeel vinden, binden en behouden is een uitdaging voor iedere professional. Met onze oplossingen zorg je voor genoeg mankracht en een talentvol en loyaal team op de vloer.

Flexibel personeel

Snel en flexibel personeel inzetten, zonder werkgeversrisico’s? Met Sligro en One People Services schakel je flexibel op- én af met betrouwbaar en gekwalificeerd personeel tegen een extra aantrekkelijk tarief.

ZiN (e-)trainingen

Leg de lat nog hoger in je zaak met de (e-)trainingen van ZiN Inspiratielab. Investeer in de kennis en kunde van je personeel en zorg dat zij kunnen excelleren.

Kleinste Keuken

Meer dan 30 populaire recepten, snel en eenvoudig te bereiden zonder extra personeel aan te nemen. De oplossing waarmee je food kunt aanbieden aan je gasten.

Slimme Keuken

Meer doen met minder personeel? Meer dan 50 recepten inclusief adviesprijs en marges, waarmee jij slim inkoopt en uren in de keuken bespaart. 

Ook interessant voor jou?

Naast oplossingen voor goed personeel, hebben we diverse andere oplossingen erop gericht jou als ondernemer te laten uitblinken in wat je doet.

Veelgestelde vragen

Sligro heeft als doel om jou als professional in food vooruit te helpen en te laten uitblinken in wat je doet. Dat doen wij onder andere door slimme samenwerkingen en oplossingen aan te bieden voor de grootste kansen en uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Van geldzaken en duurzaamheid tot personeel en gastenbinding: wij helpen je graag met onbezorgd en slim ondernemen!

We hebben onze oplossingen ingedeeld in vier thema’s die binnen iedere onderneming een rol spelen:

·       Rendement; oplossingen om kosten te besparen en je omzet te verhogen.

·       Personeel; oplossingen om jou te helpen bij het vinden, binden en behouden van goed personeel.

·       Gasten; oplossingen om te zorgen voor nóg meer blije en loyale gasten in jouw zaak.

·       Duurzaamheid; oplossingen voor een verantwoord assortiment en duurzame bedrijfsvoering. 

 

Sligro is van mening dat door kracht en kennis te bundelen het beste in jouw bedrijf naar boven kan worden gehaald. Onze kennis over specifieke vraagstukken halen wij dus bij partners die expert zijn in hun gebied. Daarom werken wij bijvoorbeeld samen met Eneco als het gaat over energie en het verduurzamen van je bedrijf, of met One People Services voor diverse personeelsvraagstukken. Contracten die je afsluit, lopen daarom altijd rechtstreeks via deze partners. Sligro is hierin slechts een tussenpartij waardoor je kunt profiteren van extra voordelen.

Doordat wij als Sligro groot kunnen inkopen bij onze partners, kunnen wij onze klanten diverse voordelen bieden. Zo maken wij met partners speciaal voor onze klanten de scherpste prijsafspraken. Daarnaast komen bij sommige oplossingen als bonus daarbovenop nog Sligro-waardebonnen of -kortingen. Welke voordelen en kortingen per oplossing gelden, vind je op de individuele oplossings-pagina’s.

Bij sommige oplossingen van Sligro hoort een contract met een van onze partners. Hiervoor gelden dan de betreffende voorwaarden van deze partner. Andere oplossingen zijn gericht op inspiratie en adviezen, hier kun je als ondernemer mee aan de slag maar ben je nergens toe verplicht. Bij onze oplossingen staat altijd duidelijk aangegeven welke voorwaarden gelden voor de betreffende oplossing. 

Wil jij meer weten over de slimme oplossingen van Slim Ondernemen?

Neem dan contact op met je Sligro-klantenteam of -vestiging.